VivaNatura,Pasta de dinti,GennaDent hemeopatic,Igiena orala,50 ml

VivaNatura,Pasta de dinti,GennaDent hemeopatic,Igiena orala,50 ml

VivaNatura,Pasta de dinti naturala- GennaDent hemeopatic,Igiena orala,50mlProducator VivaNatura-SamDistribution.roVivaNatura-Igiena orala si ingrijirea dintilor a creat pasta de dinti naturala,fara parabeni,fara fluor,procesata la rece, pasta de dinti GennaDent ce poate fi folosita si in timpul tratamentelor homeopatice. Folosita zilnic are efecte in primul rand, de sanatatea gingivala, dar si pentru protectiaimpotriva cariilor si a formarii tartrului.Nu formeaza spuma si nu contine fluor.Continut: argila activa, aloe vera, propolis, rozmarin, busuioc, melisa, salvie, cimbrisor de cimp. Aroma – ulei volatil de lamaie.Contine 98 % substante naturale.Prezentare: tub 50 mlProducator:VivaNatura ...
7,26 RON
cu TVA
 Ultimele produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

VivaNatura,Pasta de dinti naturala- GennaDent hemeopatic,Igiena orala,50ml


Producator VivaNatura-SamDistribution.ro
VivaNatura-Igiena orala si ingrijirea dintilor a creat pasta de dinti naturala,fara parabeni,fara fluor,procesata la rece, pasta de dinti GennaDent ce poate fi folosita si in timpul tratamentelor homeopatice.
Folosita zilnic are efecte in primul rand, de sanatatea gingivala, dar si pentru protectia impotriva cariilor si a formarii tartrului. Nu formeaza spuma si nu contine fluor.
Continut: argila activa, aloe vera, propolis, rozmarin, busuioc, melisa, salvie, cimbrisor de cimp. Aroma – ulei volatil de lamaie.
Contine 98 % substante naturale.
Prezentare: tub 50 ml
Producator:VivaNatura

Fisa tehnica

VIVA NATURA