SamDistribution.ro
Contact: 0764.300.469 - 0721.281.755

Cosul este gol

Produse Apicole,Miere,Plafar-Magazin online:SamDistribution.ro distribuitor de produse naturiste si preparate apicole

Miere.Produse si preparate apicole:Samdistribution.ro


Sam Distribution din Bucuresti,Romania,este un plafar,magazin online,depozit,ce vinde online si distribuie in farmacii,plafare la pret de producator o gama diversa de produse apicole,miere,miere de tei,poliflora,salcam,laptisor de matca,polen sunt produse naturiste de la diversi producatori. produse 100% naturale bio ( ex: de producatori: ICD Apicol, Complex Apicol Veceslav Harnaj,Apiland ect)

Mierea este un produs apicol cu beneficii si proprietati terapeutice,cosmetice, pentru sanatate un remediu natural pentru tratarea si vindecarea unor boli si afectiuni ( ficat,stomac acnee, ect).
Mierea nu este doar un aliment dulce natural produs de catre albine si necesar organismului,dar poate fi considerata si un medicament cu un aport mare de carbohidrati,contine fructoza,glucoza necesare organismului pentru a ne da aportul necesar de energie.

Mierea de albine naturala este folosita in cosmetica pentru diferite creme de maini,fata,corp,gel de buze,sampoane in cosmetice bio cu beneficii multiple oferite pielii de la hidratare,stralucire, pana la tratarea diferitelor afectiuni ale pielii ca acneea,mierea are rol antibacterian.
» Produse si Preparate Apicole » Miere
spacer
Website detinut de Sam Distribution S.R.L., CIF: RO14935035, Reg.Com: J40/10004/2002
Facebook
Twitter