Lipostop, 60 capsule, Parapharm - pastile de slabit

Lipostop, 60 capsule, Parapharm - pastile de slabit

Pastile de slabit Lipostop Parapharm indicatii Lipostop Supliment nutritiv pentru slabit Indicat in cura de slabire. Compozitie Lipostop Extract uscat din otet de mere 

29,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Pastile de slabit Lipostop Parapharm

Compozitie Lipostop Extract uscat din otet de mere 246 mg (corespunde la 50 ml otet de mere), Vitamina C (10 mg), Mangan (1 mg), Crom (0.15 mg). Indicatii Lipostop Supliment nutritiv pentru slabit. Indicat in cura de slabire. 

Administrare: De 2 ori cate o capsula pe zi, cu cel putin jumatate de ora inainte de mese, cu mult lichid (de preferinta apa, suc de fructe sau ceai). 

Este un preparat modern, care actioneaza prin reducerea cantitatii de tesut adipos, fara sa afecteze starea de sanatate, continand substante naturale. Otetul de mere prin folosirea regulata impiedica depunerea grasimilor. 

Sub forma de concentrat (extract uscat), poate fi utilizat fara contraindicatii. Prin actiunea sinergica a cromului si a manganului, care participa la metabolismul glucozei, scade apetitul pentru dulciuri, creste capacitatea de munca si de regenerare a organismului. 

Folosirea regulata a produsului asigura prin stimularea proceselor metabolice, transformarea depunerilor adipoase in energie ceea ce contribuie la atingerea greutatii ideale si pastrarea acesteia, pe fondul unui regim hipocaloric moderat si putina miscare. Recomandari Lipostop Pierderea in greutate in mod sanatos. 

Producator Parapharm 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.