Baton Pentru Slabit, FIBROBAR R CU CEAI VERDE 

DESCRIERE: Baton Pentru Slabit FIBROBAR-R CU CEAI VERDE 50G REDIS 

Fibrobar-R cu ceai verde este un baton nutritiv cu fibre, cereale, L-Carnitina, seminte de in si ceai verde, indicat in dietele pentru slabit. Se recomanda ca aliment energetic sanatos, prin continutul de nutrienti de calitate si in proportii optime pentru necesitatile organismului uman, care L-carnitina si acizii grasi Omega 3 contribuie la stimularea arderii grasimilor si la reglarea nivelului colesterolului seric, iar vitamina C este un bun antioxidant. Fulgii de gru germinat sunt biostimulatori si, impreuna cu fulgii de porumb crocanti si cu alunele, dau un gust excelent batonului. Este bogat in proteine si in fibre vegetale, fiind recomandat si pentru folosirea in timpul dietelor pentru slabit. Nu contine ingrediente de origine animala, deci poate fi consumat si de catre cei vegetarieni sau de persoanele care tin post. 

FIBROBAR-R CU CEAI VERDE - ADMINISTRARE Se pot consuma 1-3 batoane pe zi. Dupa administrare, se recomanda consumarea unui pahar cu apa. 

FIBROBAR-R CU CEAI VERDE - INGREDIENTE Fibrobar-R cu ceai verde contine: izolat proteic din soia, sirop de maltitol, ulei de palmier, fulgi de gru germinat, fructoza, fulgi de porumb, sirop de malt, cacao, seminte de in, ceai verde (2,50% - 1250 mg/baton), caroba (praf de roscove), alune prajite, L-Carnitina tartrat (0,80% - 400 mg/baton), aroma alimentara de ciocolata carbonat de calciu, vitamina C (25 mg/baton 31% DZR), oxid de magneziu, oxid de zinc, iodura de potasiu. 

FIBROBAR-R CU CEAI VERDE - RECOMANDARI Se pot consuma 1-3 batoane Fibrobar-R cu ceai verde pe zi. Dupa administrare, se recomanda consumarea unui pahar cu apa. Respecta legea 123/2008 privind alimentatia sanatoasa. 

FIBROBAR-R CU CEAI VERDE - INFORMATII NUTRITIONALE: Producator Redis Nutritie **/baton 50 g *Calorii194 Kcal (812 KJ) Carbohidrati 15,88 g Ceai verde 1250 mg Fibre vegetale 2,73 g Grasimi8,60 g L-Carnitina tartrat400 mg Maltitol7,03 g Minerale2,90 g Proteine12,84 g Vitamina C Baton Pentru Slabit FIBROBAR-R CU CEAI VERD

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.