Normoponderol V

Normaponderol compozitie:

Tablete contin pulberi vegetale din: scoarta de crusin (Frangulae cortex ), iarba de traiasta ciobanului (Bursae pastoris herba), iarba de papadie ( Taraxaci herba), radacina de papadie ( Taraxaci radix), frunza de mesteacan (Betulae folium), radacina de cicoare (Cichorii radix), ulei volatil de fenicul ( Aetheroleum foeniculi) si excipienti de comprimare. 

Indicatii: Normoponderol V este un produs din plante medicinale cu proprietati de stimulare a tuturor functiilor excretorii, cu actiune depurativa, laxativa, diuretica, coleretic-colagoga si carminative. 

Fitocomplexul este depurativ, intensifica procesele metabolice si diminueaza senzatia de foame. Prin sinergismul de actiune al efectului laxativ cu cel diuretic, cu cel coleretic-colagog, diaphoretic si carminative, se obtine o stare de confort fiziologic, soldata cu scaderea in greutate,in conditiile adoptarii si unui regim alimentar restrictiv. 

Se recomanda ca adjuvant in supraponderabilitate, constipatie cronica. Nu se utilizeaza in caz de sarcina, lactatie sau de catre persoanele cu varsta inaintata. 

Mod de administrare: Intern, in supraponderabilitate, -pentru persoanele cu greutate sub 70 kg- 3 tablete, -peste 70 kg - 4 tablete, in doza unica ( seara, timp de 14 zile) Se pot face 3-4 serii de tratament pe an. 

Pe durata curei se va respecta un regim igienico-dietetic hipocaloric. 

Ca adjuvant in constipatia cronica se vor utiliza 3-4 tablete seara, in doza unica, timp de 7 zile, dupa care inca 7 zile cate 3 tablete. Prezentare cutie x 40 tbl 

Producator: Plantavorel

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.