Celulit Stop, 30 capsule, Parapharm

Celulit Stop, 30 capsule, Parapharm

Comanda Celulit Stop 30 capsule Parapharm de la SamDistribution.ro la cel mai bun pret - mixt de plante medicinale, care au efect anticelulitic si venotonic. 

12,75 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
CantitatePretAi economisit
211,00 RONPana la 3,50 RON
 In stoc
 

 

Celulit Stop

Un produs suta la suta natural, Celulitstop are la baza mixul stiintific dintre doua plante medicinale, care au efect anticelulitic si venotonic. In plus, acest produs contine in compozitia sa castan salbatic. Eficienta sa sporita se datoreaza utilizarii unor superconcentrate ale acestor plante, provenite cu ajutorul celor mai noi procese de extractie. 

Centella asiatica reprezinta o planta medicinala, provenita din Orientul Indepartat. Aceasta actioneaza clinic ca stimulant pentru sinteza colagenului in fibroblastul pielii umane. Cu ajutorul acestei sinteze, aceasta planta ajuta la stoparea formarii ridurilor. 

In ceea ce priveste extractul de castan salbatic, acesta actioneaza cu efect protector pentru peretii vaselor de sange. Acesta sprijina combaterea formarii vergeturilor. Efectul sau protector poate fi observat prin faptul ca diminueaza tendinta de umflare a picioarelor si de formare a varicelor.

In cazul femeilor insarcinate, se recomanda solicitarea acceptului medicului inainte de administrarea Celulitstop.

COMPOZTIE: 

In componenta unei capsule de Celulitstop se regasesc urmatoarele ingreiente: Hipocastani semen, cu extract uscat de castan salbatic - 104 mg si centella asiatica, cu acelasi extract uscat - 260 mg.

MOD DE ADMINISTRARE:

Este recomandata administrarea unei capsule de Celulitstop de trei ori pe zi, preferabil cu 20 de minute inainte de mesele principale, alaturi de un pahar cu apa sau suc de fructe. Se recomanda o durata de trei luni pentru tratament. Dupa atingerea acestui termen, se face o pauza de 30 de zile, apoi administrarea Celulitstop poate fi reluata. 

In plus, ca sa obtineti rezultate mai rapid este recomandat masajul anticelulitic, cu „Gel Anticelulitic cu cafea verde, guarana și castan” produs de Laboratoarele Transvital Cosmetics.

Prezentare: 30 capsule

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.