Carnitina Crom Vanadiu, 30 capsule, Parapharm

Carnitina Crom Vanadiu, 30 capsule, Parapharm

8,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Carnitina + Crom + Vanadiu Parapharm

Procesul de utilizare a lipidelor de catre organism este subordonat in mod direct carnitinei. 

Aceasta stimuleaza transportul moleculelor de acizi grasi in mitocondrii, unde prin oxidare, aceste molecule sunt transformate in energie. 

Carnitina are de asemenea, un rol foarte important in procesul de oxidare a aminoacizilor cu lant ramificat. Impiedica acumularea de acid lactic in muschi si combate astfel cauza principala a oboselii. 

Cromul si vanadiul sunt doua microelemente care au un rol important in cresterea randamentului fizic si dezvoltarea musculaturii. Cantitatea de crom si vanadiu scade proportional cu inaintarea in varsta, precum si in urma activitatii fizice intense. Lipsa cromului reduce capacitatea organismului de a metaboliza glucidele si conduce la cresterea in greutate, respectiv la diabet zaharat. 

Deoarece aceste microelemente participa la metabolismul glucozei, ele intensifica efectul insulinei, reglementeaza distributia interna a energiei, stabilizeaza glicemia, faciliteaza asimilarea aminoacizilor si intensifica majoritatea proceselor metabolice. Produsul sporeste capacitatea de munca si de regenerare a organismului. Datorita efectului pe care il au componentele preparatului in metabolismul lipidelor, al zaharurilor si al aminoacizilor, acest supliment alimentar este util atat sportivilor cat si persoanelor care tin cura de slabire.

Administrare: Se recomanda consumul de 3 x 1 capsula / zi, cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe), de preferinta cu 2 ore dupa mese, sau inainte de antrenamente. 

Compozitie: o capsula contine: L-carnitina, tartrat395,00 mg Crom, sub forma de picolinat0,30 mg Vanadiu, sub forma de metavanadat de sodiu0,01 mg 

Prezentare: cutie 30 capsule Carnitina Crom + Vanadiu Parapharm 

Producator: Parapharm

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.