Slimmer, 60 capsule, Indian Herbal
Nou

Slimmer, 60 capsule, Indian Herbal

Este un remediu natural, special conceput pentru a favoriza un proces de slabire natural, fara riscuri sau efecte secundare si a reprezenta un ajutor pretios in modelarea corpului. Plantele picante imbunatatesc capacitatea digestiva.

55,80 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Descriere

Indian Herbal, Slimmer, 60 capsule – [5941828004779]

Este un remediu natural, special conceput pentru a favoriza un proces de slabire natural, fara riscuri sau efecte secundare si a reprezenta un ajutor pretios in modelarea corpului.

Plantele picante imbunatatesc capacitatea digestiva, reducand astfel posibilitarea formarii de produsi reziduali ca urmare a unei digestii deficitare. Ingredientele din componenta produsului au fost atent alese pentru a nu perturba functiile metabolice ale organismului.

Contine plante cu gust picant ce au un efect de amplificare a termogeneze.De mentionat faptul ca produsii reziduali se acumuleaza in organism sub forma depozitelor adipoase.Contine plante cu efect diuretic ce preintampina acumularea excedentara de apa in tesuturi.

Ajuta la reglarea tranzitului intestinal fiind recomandat si persoanelor care au probleme cu controlul greutatii

Compozitie: 

Asphaltum (Shilajit), Trigonella foenum-graecum, Foeniculum vulgare, Terminalia chebula, Plumbago zeylanica, Cassia fistula, Achyranthes aspera, Boswellia glabra.

Mod de administrare:

cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.

Prezentare:

60 capsule

Fisa tehnica

5941828004779
Fisa tehnica
Administrare:
1-2 capsule, de 3 ori pe zi.
Ultima actualizare:
16.06.2022

Important

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.