Slim & Energy Cosmopharm

Slim & Energy de la Cosmopharm are efect detoxifiant si antioxidant si este util in perioade de efort intelectual si fizic, ccelereaza metabolismul si ajuta la scaderea in greutate.

Slim & Energy contribuie la scaderea in greutate fiind un complex energizant cu actiune tonica, revitalizanta si vitaminizanta.

Mentine tonusul fizic al organismului, imbunatateste puterea de concentrare si pe cea de memorare in perioade de solicitare intelectuala si stres. Mentine echilibrul hormonal, asigura eliminarea toxinelor si regleaza tranzitul intestinal.

Beneficiile Slim & Energy:

  • Intensifica arderile, accelereaza metabolismul, metabolizarea grasimilor
  • Contribuie la scaderea greutatii corporale
  • Ceaiul verde are efect diuretic, previne retentia de apa si ajuta la buna functionare a rinichilor 
  • regleaza tranzitul intestinal, asigurand astfel eliminarea toxinelor
  • indeparteaza starea de oboseala, stres, astenie, epuizare, depresie
  • Esential in perioadele in care sunt necesare capacitatea intelectuala si de memorare si puterea de concentrare

ACȚIUNI: Guarana: contribuie la metabolismul grăsimilor și imlicit la controlul greutății corporale. 

Rhodiola contribuie la circulația normală a sângelui, care este asociată cu performanța și reactivitatea creierului; contribuie la activitatea optimă mentală și cognitivă; ajută organismul să se adapteze în condiții de stres emoțional, efort fizic; ajută la stimularea sistemului nervos; are efect benefic în oboseală și dureri de cap induse de stres; este benefică pentru somn, apetit scăzut, scăderea performanței muncii; ajută la stimularea percepției; ajută la susținerea potenței; are un efect benefic asupra sistemului cardiovascular, deoarece ajută la protejarea împotriva stresului și a hipertensiunii. 

Vitaminele ajuta la functionarea normală a sistemului nervos  niacină, biotină, B2, B1, B12, B6, C), la metabolismul energetic normal   și la reducerea oboselii și extenuării (acid folic, niacină, acid pantotenic, B2, B12, B6, C). 

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi

Prezentare: 30 capsule

Vezi si Potent de la Cosmopharm pentru sustinerea functiilor sexuale.

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.