Ananas 30 capsule Pro Natura (Medica)

Ananas 30 capsule Pro Natura (Medica)

AAnanas 30 capsule Pro Natura (Medica) Ananas capsule este un produs Pro Natura (Medica) indicat in curele de slabire (obezitate, celulita) are in compozitie Ananas comosus 0.190 g pe capsula. Actiune farmacologica: Diuretic, Antiinflamator, Carminativ. Indicatii: Ananas capsule este un supliment alimentat cu rol important in ameliorarea tulburarilor digestive si ameliorarea afectiunilor inflamatorii cronice. Doze si mod de administrare: 1+2 capsule de 3 ori pe zi, inainte de mese, tratyamentul se administreaza pe o perioada de 1-3 luni. Prezentare: 30 capsule, Producator: Pro Natura (fosta Medica)

14,69 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Ananas 30 capsule, produse Pro Natura (Medica) cure de slabit

Ananas capsule este un produs Pro Natura (Medica) indicat in curele de slabire (obezitate, celulita) are in compozitie Ananas comosus 0.190 g pe capsula.

Actiune farmacologica:

Diuretic,

Antiinflamator,

Carminativ.

Indicatii:

Ananas capsule este un supliment alimentat cu rol important in ameliorarea tulburarilor digestive si ameliorarea afectiunilor inflamatorii cronice.

Doze si mod de administrare:

1+2 capsule de 3 ori pe zi, inainte de mese, tratyamentul se administreaza pe o perioada de 1-3 luni.

Prezentare:

30 capsule

Producator:

Pro Natura (fosta Medica)

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.