Biomed 4 100ml Biomed

Biomed 4 100ml Biomed

Cumpara Biomed 4 100ml Biomed de la SamDistribution.ro preparat pentru slabit. Comanda acum si profita de cel mai bun pret, livrare gratuita!

41,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Biomed 4 

Descriere:Produse Biomed.Biomed 4,este indicat in cure de slabit cu produse naturale, diete de slabit si adjuvant in controlul greutatii corporale.

Cura de slabire YOGA LUNCH

Indicatii biomed 4:

Diete, cure de slabit. Produsul este un adjuvant in controlul greutatii corporale.

SE ASIGURA SLABIREA NATURALA A 4-6 KG IN TIMP DE 9 ZILE! 

Compozitie biomed 4: 80% miere pura, 20% ierburi medicinale(betulae folium, cynosbati fructus, petroselinum fructus, ribis nigri fructus). 

Administrare biomed 4: Amestecati bine continutul flaconului inainte de utilizare. Intr-un pahar de apa calduta sau rece puneti o lingurita de preparat Biomed 4. Amestecati bine si beti-l in loc de masa in conformitate cu schema data mai jos. Celelalte mese se servesc (mananca) normal. Nu mancati intre mese si evitati dulciurile si alcoolul. 

Actiuni biomed 4: Farmacologii combina aceste produse naturale prin tehnologii speciale astfel incat pierderea in greutate (slabire) este naturala : 4-6 kg in timp de 9 zile. 

Ambalare biomed 4 cura de slabire yoga lunch : 100 ml 

Producator: Biomed Co

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.