Biomed 4 100ml Biomed

Biomed 4 100ml Biomed

Cumpara Biomed 4 100ml Biomed de la SamDistribution.ro preparat pentru slabit. Comanda acum si profita de cel mai bun pret, livrare gratuita!

41,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Biomed 4 

Descriere:Produse Biomed.Biomed 4,este indicat in cure de slabit cu produse naturale, diete de slabit si adjuvant in controlul greutatii corporale.

Cura de slabire YOGA LUNCH

Indicatii biomed 4:

Diete, cure de slabit. Produsul este un adjuvant in controlul greutatii corporale.

SE ASIGURA SLABIREA NATURALA A 4-6 KG IN TIMP DE 9 ZILE! 

Compozitie biomed 4: 80% miere pura, 20% ierburi medicinale(betulae folium, cynosbati fructus, petroselinum fructus, ribis nigri fructus). 

Administrare biomed 4: Amestecati bine continutul flaconului inainte de utilizare. Intr-un pahar de apa calduta sau rece puneti o lingurita de preparat Biomed 4. Amestecati bine si beti-l in loc de masa in conformitate cu schema data mai jos. Celelalte mese se servesc (mananca) normal. Nu mancati intre mese si evitati dulciurile si alcoolul. 

Actiuni biomed 4: Farmacologii combina aceste produse naturale prin tehnologii speciale astfel incat pierderea in greutate (slabire) este naturala : 4-6 kg in timp de 9 zile. 

Ambalare biomed 4 cura de slabire yoga lunch : 100 ml 

Producator: Biomed Co

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.