Energovital - energizant cu polen si catina 360 g

Energovital - energizant cu polen si catina 360 g

Produse Apicole Apicola Pastoral Georgescu Energovital - energizant cu polen si catina 360 g contine polen, catina si este bogat in vitamine B1, B2, B6, B12. Adjuvant inefort fizic si intelectual si stari de oboseala

16,31 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Energovital-energizant cu polen si catina, 360 g

Descriere: Energovital - energizant cu polen si catina 360 g Energovital (energizant cu polen si catina) se recomanda ca adjuvant in perioadele de efort fizic si intelectual sustinut, stari de oboseala accentuata, lipsa poftei de mancare, cresterea intarziata a copiilor sau perioada de crestere accelerata, stari de slabiciune ale varstnicilor - vitaminizant, tonic general. Produs bogat in vitamine: B1, B2, B6, B12, A si C, biominerale (Zn, Ca, Mg, Fe, K, P), bioenzime si proteine. 

Mod de administrare: 3 lingurite/zi (1 dupa fiecare masa principala) 

Precautii: Produsul nu se recomanda copiilor sub 3 ani si femeilor insarcinate, datorita unei insuficiente testari pentru aceste categorii. 

Despre polen Polenul,unul din darurile de nepretuit ale naturii reprezinta esenta vindecatoare a sute de flori, adunata cu multa migala si truda de catre albine. 

Aceasta cobinatie magica si unica a naturii este bogata in vitamine precum B1, B2, B6, C, E, D, minerale si oligoelemente, proteine (din care jumatate sunt aminoacizi), lipide, glucide ,enzime, hormoni si antibiotice naturale. Polenul furnizeaza corpului uman numeroase emelemnte de care omul modern este adesea lipsit. Acesta actioneaza cu certitudine rapid intarind, revitalizand sifortificand organismul. 

Proprietatile sale cu adevarat miraculoase au fost descoperite de catre apicultori, care au constatat ca cele mai viguroase familii de albine provin din cele care inca din timpul primaverii aduna mari provizii de polen. Polenul contine o subtanta care accelereza cresterea precum si subtante antibiotice importante in lupa impotriva unor salmonele precum si a colibacililor. In acelasi timp sporeste cantitatea de hemoglobina din sange fapt ce il indica in tratamentul persoaneloe afectate de anemie. 

Polenul are numeroase beneficii precum: accelereaza procesul de crestere, echilibreaza sistemul nervos, regleaza functiile intestinelor, are actiune de stimulare, de tonifiere precum si proprietati antibacteriene si antianemice. 

Pentru persoanele sanatoase este indicat in cresterea randamentului si performantei fizice, fortificarea si imunizarea organismului, suplinirea unor carente de vitamine, de saruri minerale sau acizi aminati, in perioada sarcinii precum si a covalescentelor sau alaptatului. 

Bolile ce pot fi prevenite cu ajutorul polenului sunt: intarzierea cresterii la copii.infectiile respiratorii, infertilitatea masculina, menopauza timpurie, Alzheimerul, cancerul uterin si mamar, accidentele vasculare, constipatia si alte tulburari ale tranzitului intestinal,adenomul de prostata, depresia si neurastenia, reumatismul, obezitatea, alcolemia, anemia, arterioscleroza, fragilitate vasculara, diaree cronica, hepatita si cirioza cronica, boli de piele, caderea parului, migrene, tumori maligne. 

Energovital - energizant cu polen si catina 360 g

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.