Proposept 30 tb Institutul Apicol

Proposept 30 tb Institutul Apicol

Proposept 30tb producator Institutul Apicol remedii Apicole in raceala si gripa, extract standardizat de propolis

13,60 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Proposept, 30tb, Institutul Apicol

Descriere: Proposept 30 tb Institutul Apicol 

Compozitie: Extract standardizat de propolis, zaharoza, excipienti de tabletare (talc, stearina). Actiune terapeutica: Componentele propolisului, principiul activ al produsului, ii confera proprietati antiseptice cicatrizante-epitelizante si antiinflamatorii, la nivelul cailor respiratorii superioare si ale tractului digestiv. Recomandari: - Fgiarinte, laringite, traheo-bronsite. - Tulburari dispeptice de etiologie variabila. 

Administrare: - Pentru afectiunile respiratorii: Cate 1 comprimat de 3-4 ori/zi, care nu se inghite si se lasa sa se topeasca in gura. - Pentru afectiuni digestive: 1 comprimat de 3-4 ori/zi care se inghite cu putina apa sau ceai dupa mesele principale. 

Durata tratamentului este de 10-14 zile. Prezentare: flacon cu 30 comprimate. 

Valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei. 

Proposept 30 tb Institutul Apicol Producator Institutul Apicol

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.