Septoprop C (Proposept cu vitamina C), 30 comprimate, Institutul Apicol

Produsul Proposept cu vitamina C a fost rebranduit si este comercializat in farmacii, plafare cu noua denumire comerciala Septoprop C, producatorul fiind acelasi Institutul Apicol (I.C.D. Apicultura).

Produsul Septoprop C comprimate continand propolis (extract de propolis standardizat 0,10 g), vitamina C, ulei esential de busuioc, ulei esential de anason, zaharoza, excipienti de letare (stearina, talc).

Componentele propolisului, principiul activ al produsului Septoprop, ofera proprietati antiseptice, cicatrizante-epitelizante si antiinflamatorii, la nivelul cailor respiratorii superioare dar si ale tractului digestiv.

Produsul este un supliment alimentar cu indicatii pentru afectiunile respiratorii precum: Laringite, Faringite, Traheo-bronsite.

Uleiul esențial de busuioc din compozitia Septoprop C, ajuta la calmarea racelilor obisnuite, protejand celulele pulmonare.

Uleiul esențial de busuioc este un remediu natural util pentru tuse si raguseala.

Uleiul esential de anason are efect calmant in caz de iritare a gatului (faringelui si corzilor vocale).

Doze si mod de administrare:

Pentru afectiuni respiratorii la copii: 1 comprimat pe zi; 

adulti: cate un comprimat de 3/4 ori pe zi, care nu se inghite, se consuma prin sugere ca orice produs zaharos.

Prezentare:

flacon, 30 comprimate

Produsul Septoprop C, fost Proposept, 30 comprimate, Institutul Apicol (I.C.D.Apicultura) este parte componenta de produse naturale si produse apicole, remedii naturiste pentru gat (dureri de gat), imunitate scazuta din categoria: Boli ale aparatului respirator - Dureri de gat din vitrina de produse naturiste Samdistribution.ro la preturi de producator.   

Atentie!! La Samdistribution.ro toata lista de produse apicole (apiterapie de uz uman) si produse cosmetice Institutul Apicol (I.C.D.Apicultura) le puteti comanda online la preturi de producator. 

Recently added our store

S-ar putea sa-ti placa

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.