Liver Help Promo, Zenyth, 180Gr

Liver Help Promo, Zenyth, 180Gr

Cumpara Liver Help Promo, Zenyth, 180Gr de la SamDistribution.ro! Descopera beneficiile Liver Help - supliment nutritiv pentru sanatatea ficatului la cel mai bun pret!

46,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Liver Help 

Descriere: Liver Help Promo 180Gr Zenyth Liver Help 180g Este un protector hepatic, biliar si detoxifiant 100% natural, din plante medicinale specifice. Supliment alimentar sub forma de ceai, LiverHelp este recomandat atat preventiv, pentru pastrarea sanatatii, cat si ca adjuvant in afectiunile hepatice. 

100% natural Nu contine conservanti sau alti aditivi chimici! 

Compozitie: 5 ingrediente speciale, campioane in protectia ficatului! in formula LiverHelp sunt incluse 5 plante campioane in protectia ficatului, culese din zone nepoluate: 

Armurariul creste capacitatea de regenerare a ficatului. Aceasta planta contine silimarina, cel mai utilizat si cel mai eficient hepatoprotector. Papadia are un efect depurativ, fiind recomandata in cure de detoxifiere a ficatului, pentru stimularea diurezei si pentru curatarea sistemului excretor. Trifoiul rosu este un excelent purificator al sangelui, stimuleaza detoxifierea ficatului si elimina retentia de apa. Ghintura albastra este un drenor hepatic si biliar de exceptie. Studii recente au aratat ca ghintura albastra stimuleaza regenerarea ficatului in ciroze si insuficiente hepatice, imbunatateste digestia si previne crizele biliare. Lemnul dulce inlatura problemele provocate ficatului de substantele toxice, fiind un adjuvant pretios in tratamentul hepatitei cronice si al cirozei. LiverHelp este primul hepatoprotector din Romania care contine armurariu si ghintura albastra, o combinatie care face minuni in combaterea bolilor ficatului! 

Actiuni: 

LiverHelp este indicat ca adjuvant in ameliorarea diferitelor afectiuni hepato-biliare si digestive. Datorita efectelor antioxidante ale silimarinei naturale continuta de armurariu, denumit popular si "salvatorul ficatului", LiverHelp contribuie la protectia lipoper-oxidativa a ficatului de actiunea unor toxine puternice si a alcoolului, ajuta la cresterea capacitatii de regenerare a tesutului hepatic si la reducerea efectelor secundare ale medicatiei hepatotoxice. Poate fi util in insuficiente hepatice ca agent de refacere a celulei hepatice aflata deja in distructie. Ajuta in caz de hepatite virale A, B si C sau hepatita toxica.in urma unei cure complete se obtin rezultate foarte bune pentru sanatatea ficatului si a cailor biliare, stimuland secretia biliara si reducand riscul de aparitie a calculilor biliari. Adjuvant util in stari anorexice, in helmintiaze, obezitate, guta, LiverHelp ajuta ficatul sa elimine toxinele din sange. in timpul curei cu ceai LiverHelp se pot obtine rezultate foarte bune chiar si in stari febrile, cand contribuie la scaderea febrei. Ajuta la mentinerea sanatatii vaselor de sange si in reumatism. Datorita efectelor progesteronice si estrogenice este recomandat pentru diminuarea efectelor nedorite ale menopauzei si pentru reducerea durerilor menstruale. Poate fi utilizat in tratamentul gastritelor hipoacide. Ajuta in caz de anemie, acnee, varice, fermentatii intestinale, reduce balonarile si flatulenta si stimuleaza diureza. O cura de detoxifiere cu ceaiul LiverHelp are urmatoarele beneficii pentru sanatate: 

Atenuarea sau eliminarea starilor de oboseala fizica sau intelectuala imbunatatirea functiei ficatului in hepatitele virale sau alcoolice Ameliorarea sau normalizarea transaminazelor la persoanele cu hepatita, steatoza hepatica Cresterea imunitatii, datorita silimarinei din semintele de armurariu imbunatatirea digestiei si eliminarea senzatiei de greata, a varsaturilor si balonarilor care apar dupa mese la persoanele cu afectiuni biliare Reglarea colesterolului si un mult mai bun control al glicemiei in sindromul metabolic Ameliorarea unor fome de dermatite

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.