Colostrum Prime Life, 500mg, 120 capsule (pret, prospect) Secom

Colostrum Prime Life, 500mg, 120 capsule, Secom

Colostrum Prime Life, 500mg, 120 capsule, Secom [790011210108] Colostrul, cunoscut si ca "miracolul naturii", are la baza o multime de proprietati imunizante si de sporire a cresterii, cu efect puternic de echilibrare a sistemului imunitar. In plus, actioneaza cu efect de refacere a tuturor tesuturilor din organism.

135,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Colostrum Prime Life, 500mg, 120 capsule, Secom [790011210108]

Colostrul, cunoscut si ca "miracolul naturii", are la baza o multime de proprietati imunizante si de sporire a cresterii, cu efect puternic de echilibrare a sistemului imunitar. In plus, actioneaza cu efect de refacere a tuturor tesuturilor din organism. 

Colostrum Prime Life, 500mg, 120 capsule, Secom este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere, contine factori imunizanti si de crestere cu puternic efect de echilibrare a sistemului imunitar si de refacere a tuturor tesuturilor organismului.

Efecte adjuvante: 

are in compozitie colostru lucrat prin liofilizare (la o temperatura scazuta) pentru pastrarea continutului si a proprietatilor benefice ale produsului, 500 mg per capsula

produsul contine in mod garantat 35% imunoglobine

nu are in componenta antibiotice, anabolizant rBgH (rBST) sau pesticide

este suficient pentru pana la 120 de zile de consum

Este de ajutor pentru: 

Colostrolul reprezinta laptele matern din primele 48 de ore de dupa nastere. Proprietatile de crestere si imunizante din componenta ii confera capacitati curative de exceptie. Materia prima folosita pentru produsul Colostrum Prime Life este colostru strans in primele 12 ore de la fatare din laptele vacilor adapate cu iarba din lunile de primavara si liofilizat la temperatura de -40 de grade Celsius. Continutul si biodisponibilitatea sunt mentinute cu ajutorul prelucrarii la temperaturi scazute. 

pasteurizarea (procesul care ajuta la distrugerea enzimelor) nu este aplicata in niciuna dintre etapele procesului de fabricatie a produsului.

- ajuta la obtinerea echilibrului optim pentru sistemul imunitar - contribuie la reducerea tulburarilor digestive (precum colicii, flatulenta, balonare, halena de origine digestiva): sustine refacerea mucoasei digestive si diminueaza permeabilitatea intestinala - ajuta la sustinerea functiei hematopoietice a maduvei osoase: sustine functia si structura globulelor rosii, capteaza fierul in exces din tesuturi si il directioneaza catre maduva osoasa

- reducerea stresului oxidativ

- refacerea tesuturilor nervoase, osoase, pulmonare, oculare, musculare, cardiace 

- refacerea organismului in perioadele de convalescenta, imbunatatirea performantelor sportive 

- inducerea starii de bine

- reducerea consecintelor imbatranirii

- imbunatatirea functiilor organismului in stari de epuizare manifestate prin: pierdere in greutate, atrofie musculara, slabiciune, pierderea apetitului, deshidratare.

Compozitie: 

Per 1 capsula

Colostru 500 mg

Imunoglobulina    ≥175 mg (≥ 35%)

Lactoferina  5 mg

Componente bioactive    

imunoglobuline (A, D, E, G, M), lactoferina, factor de crestere epiteliala, factor de crestere neuronala, factor de crestere pentru fibroblaste, receptori de insulina ca factori de crestere Igf-I si Igf-II, factori de transformare si crestere A si B, factor de crestere PDGF, angiogenin, PRP (polipeptida bogata in proteine), glicoproteine, lactalbumine, vitaminele A si E, sulf, citokine, acid orotic, oligozaharide, glicoconjugate, lizozomi

Administrare: 

Cate 1-2 capsule/zi intre mese sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Prezentare: 

120 capsule

Secom
790011210108

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: