7 Bacterii Lactice, 20 capsule, Bio-Synergie

7 Bacterii Lactice, 20 capsule, Bio-Synergie

Descriere produs: 7 Bacterii Lactice, produse Probiotice si Prebiotice de la Bio-Synergie. Produsul contine bacterii lactice, fructo-oligozaharide (FDS), drojdie de bere. Proprietati: imbunatatirea tranzitului intestinal, reface flora intestinala. Adjuvant recomandari: Elimina balonarile, Aerofagia, Durerile abdominale folosit in paralel cu administrarea de antibiotice produsul impiedica aparitia si proliferarea candidozei. 

19,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

7Bacterii Lactice 20 tb BIO SYNERGIE

Descriere produs: 7 Bacterii Lactice - Bio-Synergie. Produsul este un complex continand 7 bacterii lactice, fructo-oligozaharide (FDS), drojdie de bere, si are ca proprietati imbunatatirea tranzitului intestinal, reface flora intestinala. Folosit in paralel cu administrarea de antibiotice produsul impiedica aparitia si proliferarea candidozei. 

Recomandat pentru: Elimina balonarile, Aerofagia, Durerile abdominale. 

Compozitie: 7 bacterii lactice 200mg: Bifidobacterium bifidum 15% - 1, 5 x 10 la a 8-a Bifidumbacterium longum 4% - 0, 4 x 10 la a 8-a Lactobacilus acidophilus 14% - 1, 4 x 10 la a 8-a Lactobacilus casei 25% - 2, 5 x 10 la a 8-a Lactobacilus bulgaricus 2% - 0, 2 la a 8-a Lactobacilus rhamnosus 25% - 2, 5 x 10 la a 8-a Streptococcus hemophylus 15% - 1, 5 x 10 la a 8-a Fructo-oligozaharide 45mg Drojdie de Bere 45mg Stearat de Magneziu 10mg. 

Mod de Administrare: Se iau 3 capsule pe zi inainte sau dupa masa. A nu se depasi doza recomandata. In timpul tratamentului cu antibiotice produsul se va administra la 2 ore dupa ce se ia antibioticul si se recomanda sa fie continuata cura pentru cel putin 3 zile de la data terminarii tratamentului cu antibiotic. 

Prezentare: Un flacon contine 20 capsule 

Produsele Bio-Synergie sunt fabricate in Franta si corespund celor mai inalte standarduri calitative in vigoare. 

7 Bacterii Lactice - Bio-Synergie Producator: Bio-Synergie 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.