Eubiotic, 20 capsule, Labormed

Eubiotic, 20 capsule, Labormed

22,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Suplimentul alimentar Eubiotic sub forma de capsule, este un produs probiotic ce ajuta la reducerea riscului de aparitiei a diareei dar totodata si a altor probleme digestive ce au la baza un dezechilibru al florei intestinale, daca este administrat in doze potrivite. 

Beneficii Eubiotic:

Scade riscul de diaree cauzata de germeni nosocomiali.

Ajuta la tratarea episodului diareic.

Ajuta la reducerea cu pana la 60% a incidentei diareii produse de antibiotice.

Ce contine acest probiotic?

Contine tulpini probiotice (culturi probiotice vii) cu multiple beneficii gastro-intestinale:

  • Bifidobacterium BB-12
  • Lactobacillus acidophilus LA-5 

Probioticele sunt microorganisme vii, ce au efect pozitiv asupra sanatatii organismului, atunci cand sunt administrate in cantitati adecvate. Acestea actioneaza prin echilibrarea si refacerea florei intestinale afectate de administrarea diverselor medicamente. ln interiorul colonului nostru, exista aproximativ 400 de tipuri de microorganisme, care alcatuiesc flora intestinala. O flora intestinala sanatoasa si bine echilibrata contine microorganisme benefice, care sustin sanatatea. Cele mai importante roluri ale florei sunt acelea de reglare a tranzitului intestinal si a imunitatii organismului. 

Eubiotic, 20 capsule - producator Labormed face parte din categoria Probiotice si prebiotice.

Cui ii este recomandat Eubiotic?

In special adultilor si copiilor cu varsta scolara, care urmeaza sau au urmat un tratament cu antibiotic.

Administrare: la adulti doza este de 1-2 capsule cu suficient lichid, de preferat dupa masa. Evitati consumul de alcool sau lichide fierbinti, deoarece exista riscul sa scada din eficacitatea produsului. In cazul persoanelor care se afla sub tratament medicamentos doza de administrare este de 2 capsule la 2-3 dupa antibiotic. Eubiotic trebuie administrat pe toata duratat tratamentului cu antibiotic si inca o saptamana dupa, pentru a putea evita problemele intestinale.

Mod de prezentare: 20 de capsule / cutie

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.