Super Rhodiola, 30 capsule, Secom Solaray

Super Rhodiola, 30 capsule, Secom Solaray

Ajuta organismul se adapteze imunitar, psihic si fizic. Beneficii: Sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/veganeGarantat 3% rozavine si 1% salidrozideAjunge pana la 30 de zile de administrare.500mg/capsula din radacina de Rhodiola.

70,80 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Super Rhodiola, 30 capsule, Secom Solaray [076280291162]

Rhodiola Secom, ajuta organismul se adapteze imunitar, psihic si fizic.

Beneficii Super Rhodiola Secom: 

Sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane Garantat 3% rozavine si 1% salidrozide Ajunge pana la 30 de zile de administrare. 500mg/capsula din radacina de Rhodiola. 

Rhodiola este considerata o planta sacra, mai este denumita si radacina arctica sau radacina de aur. Cresterea capacitatii de adaptare a organismului la stres metabolic (fluctuatii ale glicemiei, colesterolului, tensiunii arteriale, reducerea masei musculare si osoase, scaderea imunitatii, disfunctii hormonale): Modularea nivelului cortizolului prin imbunatatirea functiei corticosuprarenalei fara feedback negativ pe axa hipotalamus - hipofiza - suprarenale - tiroida - gonade Cresterea capacitatii de adaptare a organismului la stres psihic (capacitate scazuta de concentrare si memorare, tulburarii emotionale): Imbunatatirea functiilor sistemului nervos Mentinerea nivelului serotoninei si dopaminei: Reducerea actiunii enzimelor monoaminoxidaza si catecol-O-metiltransferaza (care degradeaza acesti neurotransmitatori. 

Compozitie: Rhodiola-500 mg 

Administrare: 1 capsula pe zi cu 200ml de apa

Marca: Secom

Secom
076280291162
Fisa tehnica
Beneficii:
imunitate
Administrare:
1 capsula pe zi
Mod de prezentare:
30 capsule
Producator:
Secom

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.