Potent Plus 150 capsule, Naturalia Diet

Potent Plus, 150 capsule, Naturalia Diet

Potent Plus 150 capsule, pastile potenta en gross (pret special pentru farmacii, magazine, plafare). Potent Plus prospect - este un produs 100% natural pentru potenta masculina si cresterea rezistentei fizice.

720,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Potent Plus 150 capsule, pastile potenta en gross (pret special pentru farmacii, magazine, plafare)

Potent Plus prospect

Potent Plus este un produs 100% natural pentru potenta masculina, supliment alimentar cu substante active din extract din radacina de Ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) si FO TI (Polygonum multiflorum) cocteil de radacini de plante cu efect terapeutic puternic pentru imbunatatirea functiei erectile, a vigorii sexuale si cresterea rezistentei fizice, mentine vitalitatea organismului. Acest produs pentru potenta Potent Plus, este fabricat dupa o reteta traditionala din medicina chineza destinat persoanelor de sex masculin cu varsta pente 18 ani.

Ingrediente:

Contine 250mg extract din radacini de Ginseng Siberian (Eleutherococcus senticosus) Contine 100mg FO TI (Polygonum multiflorum).

  • Ginseng Siberian (Eleutherococcus senticosus) efecte terapeutice:
  • Extractul din radacina de Ginseng Siberian (Eleutherococcus senticosus) contin amidon, zahar, glucoza, polizaharide, cumarine, ulei eteric, substante pectinice, microelemente si, de asemenea, eleuterozide A, B, C, D, E. 
  • Tratamentul cu extract din radacina de Ginseng Siberian, creste capacitatea mentala, imbunatateste vigoarea sexuala si functia erectila, Ginsengul Siberian in medicina chineza este folosit ca remediu pentru insomnie, inlatura stresul si creste longevitatea vietii.
  • FO TI (Polygonum multiflorum) efecte terapeutice:

Extractul din radacina de FO TI este partea plantei cu cea mai mare concentratie de substante active ce contribuie la mentinerea capacitatii de ajustare a organismului la suprasolicitare fizica si mentala. 

Produsele care contin extract din radacina de FO TI poate sa imbunatateasca vigoarea sexuala si functia erectila la barbati.

Suplimentul alimentar Potent Plus este un tratament adjuvant cu urmatoarele efecte terapeutice:

Este un produs recomandat persoanelor de sex masculin care sufera de disfunctii erectile (impotenta). Contribuie la mentinerea vitalitatii normale a organismului; Imbunatateste rezistenta la efort fizic; Stimuleaza rapid impulsul sexual la barbati; Ajuta la mentinera starii de bine mentale. 

Potent Plus - tratament 100% natural ce se poate administra 1 capsula (pastila) pe zi, dupa masa. Este recomandat a nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. 

Mod de administrare si doza recomandata: 1 capsula pe zi, dupa masa. 

Contraindicatii 

Tratamentul adjuvant cu Potent Plus este contraindicat persoanelor hipertensive. 

Prezentare: Cutie cu 15 capsule ambalate individual. 

Pretul afisat este pentru 10 cutii a cate 15 capsule fiecare si contine TVA de 9% si se adreseaza persoanelor fizice sau juridice (societati comerciale: farmacii, plafare, magazine naturiste) la un pret special pentru revanzare . 

La toata lista de oferte speciale din categoria: Produse naturiste En gross (inclusiv pastile potenta) beneficiati de transport gratuit la cumparaturi realizate online de peste 500 Lei).

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa