Pompa Mamara Lotus Baby Pompa de san

Pompa Mamara Lotus Baby Pompa de san

Pompa Mamara Lotus Baby Pompa de san  Pompa mamara simuleaza suptul natural al copilului de la sanPompa de san este formata dintro pompa de aspiratie si cupa colectoare pentru lapte se aplica pe san

8,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Pompa Mamara Lotus Baby 

Descriere: Pompa Mamara Lotus Baby Pompa mamara simuleaza suptul natural al copilului de la san. Datorita fortei de aspiratie este foarte folositoare in timpul alaptarii pentru a goli sanii de surplusul de lapte ramas dupa ce copilul a supt. Se previne astfel infundarea cailor lactice care duc la inflamarea sanilor in timpul alaptatului. Pompa mamara poate fi folosita de asemenea de catre femeile care au sfarcurile iritate. 

Pompa de san este formata dintr-o pompa de aspiratie si cupa colectoare pentru lapte care se aplica pe san. 

Comanda: Pompa Mamara Lotus Baby 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

1 alt produs in aceeasi categorie: