Pompa san manuala cu biberon, Minut Baby

Pompa san manuala cu biberon, Minut Baby

Pompa San | Pompa san manuala cu biberon Pompa san - Pompa san manuala - Minut Baby contine cupa din silicon, 1 biberon de 120 ml cu capac si tetina si stand pentru recipientul de colectare. Pompa pentru san manuala caracteristici:cupa moale de silicon,pernita din gel de siliciupotrivit pentru sticle de orice marimebuton de reglaj al puterii de aspirareextragere blanda si eficienta a lapteluiportabilausor de folositProducator: Minut Baby ...

72,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Pompa san manuala cu biberon, Minut Baby 

Pompa san - Pompa san manuala cu biberon Minut Baby, contine cupa din silicon, 1 biberon de 120 ml cu capac si tetina si stand pentru recipientul de colectare. Pompa pentru san manuala caracteristici: cupa moale de silicon,pernita din gel de siliciu, potrivit pentru sticle de orice marime, buton de reglaj al puterii de aspirare, extragere blanda si eficienta a laptelui.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.