Pompa san manuala cu biberon, Minut Baby

Pompa san manuala cu biberon, Minut Baby

Pompa San | Pompa san manuala cu biberon Pompa san - Pompa san manuala - Minut Baby contine cupa din silicon, 1 biberon de 120 ml cu capac si tetina si stand pentru recipientul de colectare. Pompa pentru san manuala caracteristici:cupa moale de silicon,pernita din gel de siliciupotrivit pentru sticle de orice marimebuton de reglaj al puterii de aspirareextragere blanda si eficienta a lapteluiportabilausor de folositProducator: Minut Baby ...

72,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Pompa san manuala cu biberon, Minut Baby 

Pompa san - Pompa san manuala cu biberon Minut Baby, contine cupa din silicon, 1 biberon de 120 ml cu capac si tetina si stand pentru recipientul de colectare. Pompa pentru san manuala caracteristici: cupa moale de silicon,pernita din gel de siliciu, potrivit pentru sticle de orice marime, buton de reglaj al puterii de aspirare, extragere blanda si eficienta a laptelui.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.