Pompa san manuala cu biberon Minut BPA Free

Pompa san manuala cu biberon Minut BPA Free

Pompa San Manuala cu Biberon True BPA Free Pompa pentru San Manuala Contine maner pompa cupa pentru san corp pompa supapa silicon capac biberon biberon stimuleaza extragerea usoara a laptelui

67,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Pompa San Manuala cu Biberon Minut BPA Free 

Pompa pentru San Manuala Caracteristici: Pompa San Manuala cu Biberon Minut BPA Free usor de folosit si de asamblat; este portabila si silentioasa; palnia pompei este confortabila, stimuleaza extragerea usoara a laptelui; pompa se poate actiona cu o singura mana; va permite sa hraniti copilul oricand si oriunde; usor de curatat. 

Contine: maner pompa; cupa pentru san; corp pompa; supapa silicon; capac biberon; biberon. Instructiuni pentru o hranire corecta: Spalati-va intotdeauna mainile inainte de hranirea copilului sau a prepararii hranei. 

Spalati biberonul imediat dupa folosire. 

Pastrati tetina in recipiente acoperite si ferita de umezeala. Preparati hrana conform instructiunilor producatorului. Folositi apa proaspata fiarta si racita. Cariile dentare la copii pot aparea si cand folositi lichide neindulcite. Aceasta se poate intampla in cazul in care biberonul este folosit pe perioade indelungate in timpul zilei dar mai ales in timpul noptii cand secretia de saliva este redusa. Biberonul dispune de tetina de uz medical, capac anti-curgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului. Pentru a evita pericolul de sufocare inspectati zilnic tetina, testand rezistenta prin intindere, in special dupa aparitia dintilor la copii. Aruncati produsul in caz de slabiciune, deteriorare sau perforare. Inainte de sterilizare spalati biberonul, tetina si celelalte componente in apa calda si detergent apoi clatiti in apa curata . Se recomanda sterilizarea folosind un sterilizator electric cu aburi sau un sterilizator pentru microunde sau in solutie sterilizatoare. 

Nu sterilizati biberonul direct in cuptorul cu microunde ci numai in sterilizatorul pentru microunde. Inainte de prima utilizare introduceti biberonul si restul componentelor in apa clocotita pentru 5 minute. 

Nu se recomanda sterilizarea repetata in apa, poate afecta transparenta biberonului. Nu expuneti tetina direct la soare sau la o sursa de caldura. 

Nu lasati tetina mai mult decat e recomandat in solutia sterilizatoare, pentru a nu o deprecia. 

Nu puneti tetina in contact direct cu substante dulci ( sirop , miere , gem ) pentru a proteja dintii copilului de carii si tetina de eventuale stricaciuni. Nu folositi tetina ca suzeta sau jucarie de dentitie. 

Standard conform EN 14350 Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol - BPA Free Comanda: Pompa San Manuala cu Biberon Minut BPA Free

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.