Plasturi cu pansament pentru genunchi si cot, 6 plasturi, Minut

Plasturi cu pansament pentru genunchi si cot, 6 plasturi, Minut

Plasturi cu pansament utilizati in tratamentul si protejarea ranilor (in termeni medicali plagi) cum ar fi juliturile, zgarieturile si ranile superficiale la cot sau genunchi, in ranile de pe articulatii fara a impiedica miscarea lor naturala. Plasturi utilizati in tratarea si protejarea leziunilor cutanate, pentru uz topic. Plasturii pot fi utilizati ca pansament in protejarea si tratarea ranilor cutanate, cum ar fi julituri, zgarieturi si rani superficiale (minore) ce pot fi usor tratate acasa. Comanda online de la magazinul SamDistribution.ro produse din categoria plasturi la preturi mici! Llivrare in toata tara prin curierat rapid!

3,45 RON
cu TVA
Cantitate Pret Ai economisit
12 2,90 RON Pana la 6,60 RON
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Plasturi cu pansament pentru genunchi si cot

Plasturi cu pansament utilizati in tratamentul si protejarea ranilor (in termeni medicali plagi) cum ar fi juliturile, zgarieturile si ranile superficiale la cot sau genunchi, in ranile de pe articulatii fara a impiedica miscarea lor naturala.

Plasturi - tratarea si protejarea leziunilor cutanate, pentru uz topic

Plasturii pot fi utilizati ca pansament in protejarea si tratarea ranilor cutanate, cum ar fi julituri, zgarieturi si rani superficiale (minore) ce pot fi usor tratate acasa.                   

Mod de utilizare:

Pentru vindecarea rapida a ranilor se indeparteaza impuritatile care au patruns in zona ranita, se dezinfecteaza rana cu un produs dezinfectant de rani, Uscati rana, julitura, zgarietura sau taietura prin tamponarea cu ajutorul unei comprese sterile. 

Apoi, se desigileaza si indeparteaza folia protectoare a plasturelui si aplicati plasturele cu pansament peste rana. Apasati usor marginile plasterului pentru o buna aderenta pe piele.

Produsul este testat dermatologic si nu contine latex sau PVC.

Prezentare

Plasturi cu pansament are forma anatomica.

6 plasturi pe cutie, ambalati individual

Dimensiuni

7 cm / 4.8 cm.

Producator

Minut

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.