Plasturi sterili ingrijirea plagilor, 19X72, 100 buc, Minut

Plasturi sterili ingrijirea plagilor, 19X72, 100 buc, Minut

Pansamente si Plasturi sterili ingrijirea plagilor Plasturi pentru rani pe suport textil. Pansamentul contine antiseptic ce asigura o protectie microbiana a plagilor superficiale, permitand acestora sa ramana curate. Inaintea aplicarii pansamentului curatati si uscati pielea in zona accidentata.- Hipoalergenic, lasa pielea si plaga sa respire.- Schimbati pansamentul de cel putin 2 ori pe zi pana la vindecarea ranii.- A se pastra la locuri uscate si racoroase.- Nu lasati produsul la indemana copiilor.Prezentare cutie x 100 plasturi 19 x 72 mm Producator:Minut 

9,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

PANSAMENTE SI PLASTURI STERILI INGRIJIREA PLAGILOR 

Plasturi pentru rani pe suport textil. Pansamentul contine antiseptic ce asigura o protectie microbiana a plagilor superficiale, permitand acestora sa ramana curate. Inaintea aplicarii pansamentului curatati si uscati pielea in zona accidentata.

- Hipoalergenic, lasa pielea si plaga sa respire.

- Schimbati pansamentul de cel putin 2 ori pe zi pana la vindecarea ranii.

- A se pastra la locuri uscate si racoroase.

- Nu lasati produsul la indemana copiilor.

Prezentare cutie x 100 plasturi 19 x 72 mm Producator:Minut

Minut
Fisa tehnica
Beneficii:
plasturi (protectie microbiana a plagilor superficiale)
Administrare:
cutanat
Compozitie:
antiseptic
Mod de prezentare:
cutie x 100 plasturi , dimensiuni 19 x 72 mm

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.