Plasturi sterili, plasturi rani 19 x 72 mm 12 buccutie Minut
Pret redus

Plasturi sterili, plasturi rani, 19 x 72 mm, 12 buc/cutie, Minut

Plasturi sterili, plasturi rani 19 x 72 mm 12 buc/cutie MinutDescriere: Plasturi sterili, plasturi pentru rani usoare, prim ajutor 19 x 72 mm - 12 buc/cut MinutPlasturi pentru rani pe suport textil. Pansamentul contine antiseptic ce asigura o protectie microbiana a plagilor superficiale, permitand acestora sa ramana curate. Inaintea aplicarii pansamentului curatati si uscati pielea in zona accidentata.- Hipoalergenic, lasa pielea si plaga sa respire.- Schimbati pansamentul de cel putin 2 ori pe zi pana la vindecarea ranii.- A se pastra la locuri uscate si racoroase.- Nu lasati produsul la indemana copiilor.Prezentare cutie x 12 plasturi 19 x 72 mmPentru farmacii 10+2gratisComanda: Plasturi sterili, plasturi rani 19 x 72 mm 12 buc/cutie Minut ...

1,40 RON2,00 RON - 0,60 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Plasturi sterili, plasturi rani 19 x 72 mm 12 buc/cutie Minut

Descriere: Plasturi sterili, plasturi pentru rani usoare, prim ajutor 19 x 72 mm - 12 buc/cut Minut

Plasturi pentru rani pe suport textil. Pansamentul contine antiseptic ce asigura o protectie microbiana a plagilor superficiale, permitand acestora sa ramana curate. Inaintea aplicarii pansamentului curatati si uscati pielea in zona accidentata. - Hipoalergenic, lasa pielea si plaga sa respire. - Schimbati pansamentul de cel putin 2 ori pe zi pana la vindecarea ranii. - A se pastra la locuri uscate si racoroase. - Nu lasati produsul la indemana copiilor. 

Prezentare cutie x 12 plasturi 19 x 72 mm 

Comanda: Plasturi sterili, plasturi rani 19 x 72 mm 12 buc/cutie Minut

Minut
Fisa tehnica
Beneficii:
plasturi prim ajutor
Administrare:
cutanat
Compozitie:
pansament cu antiseptic
Mod de prezentare:
19/72 mm x 12 buc per cutie

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa