Shiffa Plasturi antibataturi 5 buc

Plasturi pentru bataturi, 5 buc, Shiffa

Plasturi pentru bataturi cu acid salicilic - Plasturi eficienti pentru tratamentul local al bataturilor. Plasturi pentru bataturi contin acid salicilic 40%, fiind o solutie eficienta pentru a scapa de diverse bataturi. Plasturele amelioreaza durerea si reduce presiunea pe rana. Plasturele se aplica cu substanta activa pe locul afectat de bataturi, o singura data pe zi. Plasturii pot fi utilizati local pentru tratamentul bataturilor. Prezentare: 5 plasturi ambalati individual. pot fi utilizati local pentru tratamentul bataturilor.

4,25 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Plasturi pentru bataturi cu acid salicilic

Plasturi eficienti pentru tratamentul local al bataturilor.

Plasturi pentru bataturi contin acid salicilic 40%, fiind o solutie eficienta pentru a scapa de diverse bataturi.

Plasturele amelioreaza durerea si reduce presiunea pe rana.

Plasturele se aplica cu substanta activa pe locul afectat de bataturi, o singura data pe zi.

Plasturii pot fi utilizati local pentru tratamentul bataturilor.

Prezentare:

5 plasturi ambalati individual. pot fi utilizati local pentru tratamentul bataturilor.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.