Medplast cu rivanol 10 cm x 6 cm x 150 buc/cutie, Mebra

Medplast, plasturi cu rivanol 10 x 6 cm x 150 buc/cutie, Mebra

Medplast, pansament cu solutie de rivanol, 10 x 6 cm x 150 buc, Mebra  Pansament, (plasture) are aplicat o banda de tifon impregnata cu solutie de rivanol. Este un produs utilizat pentru ingrijirea ranilor superficiale, asigura protectia anti microbiana a plagilor superficiale (adeziv, antiseptic, nonalergic, aerat, testat dermatologic).

Medplast, un produs Mebra Brasov din categoria plasturi si pansamente cu rivanol pentru dezinfectarea si ingrijirea ranilor si traumatismelor usoare pentru a nu se infecta.

Dimensiuni: 10 x 6 cm

Prezentare: 150 plasturi pe cutie

129,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Medplast cu rivanol,10cm x 6cm,x150buc/cutie,Mebra
Descriere: Medplast cu rivanol,10cm x 6cm,x150buc/cutie,Mebra Format din emplastru adeziv pe care este aplicata o banda de tifon imbibata cu solutie de rivanol . Utilizat pentru pansarea ranilor mici , are actiune puternic antimicrobiana si antimicotica datorita rivanolului .
RECOMANDARI : Pansamentul impregnat cu rivanol - substanta antiseptica - asigura protectia microbiana a plagilor superficiale .
UTILIZARE : Plaga si zona din jurul ei se curata , se dezinfecteaza si se usuca cu grija . Se aplica pansamentul cu rivanol . Se repeta operatia de cel putin 2 ori pe zi .
Este un produs antiseptic , adeziv , rezistent , nonalergic , aerat . Produs testat dermatologic . Inregistrat la Ministerul Sanatatii Prezentare cutie x 150 Medplast cu rivanol,10cm x 6cm,x150buc/cutie,Mebra Producator Mebra

S-ar putea sa-ti placa