Medplast cu rivanol 10 cm x 6 cm x 150 buc/cutie, Mebra

Medplast, plasturi cu rivanol 10 x 6 cm x 150 buc/cutie, Mebra

129,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Medplast cu rivanol,10cm x 6cm,x150buc/cutie,Mebra 

Descriere: Medplast cu rivanol,10cm x 6cm,x150buc/cutie,Mebra Format din emplastru adeziv pe care este aplicata o banda de tifon imbibata cu solutie de rivanol . Utilizat pentru pansarea ranilor mici , are actiune puternic antimicrobiana si antimicotica datorita rivanolului . 

RECOMANDARI : Pansamentul impregnat cu rivanol - substanta antiseptica - asigura protectia microbiana a plagilor superficiale . 

UTILIZARE : Plaga si zona din jurul ei se curata , se dezinfecteaza si se usuca cu grija . Se aplica pansamentul cu rivanol . Se repeta operatia de cel putin 2 ori pe zi . 

Este un produs antiseptic , adeziv , rezistent , nonalergic , aerat . Produs testat dermatologic . Inregistrat la Ministerul Sanatatii Prezentare cutie x 150 Medplast cu rivanol,10cm x 6cm,x150buc/cutie,Mebra Producator Mebra 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa