Medplast cu rivanol 10 cm x 6 cm x 150 buc/cutie, Mebra

Medplast, plasturi cu rivanol 10 x 6 cm x 150 buc/cutie, Mebra

129,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Medplast cu rivanol,10cm x 6cm,x150buc/cutie,Mebra 

Descriere: Medplast cu rivanol,10cm x 6cm,x150buc/cutie,Mebra Format din emplastru adeziv pe care este aplicata o banda de tifon imbibata cu solutie de rivanol . Utilizat pentru pansarea ranilor mici , are actiune puternic antimicrobiana si antimicotica datorita rivanolului . 

RECOMANDARI : Pansamentul impregnat cu rivanol - substanta antiseptica - asigura protectia microbiana a plagilor superficiale . 

UTILIZARE : Plaga si zona din jurul ei se curata , se dezinfecteaza si se usuca cu grija . Se aplica pansamentul cu rivanol . Se repeta operatia de cel putin 2 ori pe zi . 

Este un produs antiseptic , adeziv , rezistent , nonalergic , aerat . Produs testat dermatologic . Inregistrat la Ministerul Sanatatii Prezentare cutie x 150 Medplast cu rivanol,10cm x 6cm,x150buc/cutie,Mebra Producator Mebra 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa