Sanitabant transparent plasturi rezistenti la apa x 20buc

Sanitabant transparent plasturi rezistenti la apa x 20buc

Sanitabant transparent- plasturi rezistenti la apa x 20bucPlasturi rezistenti la apa Sanitabant. Se utilizeaza pentru tratamentul igienic si rapid al plagilor si leziunilor usoare.Hipoalergenici si impermeabili la apa si impuritati.Permeabili pentru aer si nu se lipesc de plaga.Sunt bine suportati pe piele datorita adezivului hipoalergenic utilizat. Producator BetasanDimensiuni: 19 x 72 mmMod de ambalare: cutie cu 20 plasturi ...

5,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Sanitabant transparent, plasturi rezistenti la apa x 20buc 

Plasturi rezistenti la apa Sanitabant. Se utilizeaza pentru tratamentul igienic si rapid al plagilor si leziunilor usoare.

Hipoalergenici si impermeabili la apa si impuritati.

Permeabili pentru aer si nu se lipesc de plaga.

Sunt bine suportati pe piele datorita adezivului hipoalergenic utilizat.

Producator Betasan

Dimensiuni: 19 x 72 mm

Mod de ambalare: cutie cu 20 plasturi

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.