Plasturi cu Gel Rece, 4 buc, Sanitapatch

Plasturi cu Gel Rece, 4 buc, Sanitapatch

Plasturi cu Gel Rece pentru Migrene, x 4 buc/cut,SanitapatchDescriere: Plasturi cu Gel Rece pentru Migrene, x 4 buc/cut,SanitapatchPlasturi cu gel rece special conceputi pentru tratarea durerilor:de capde gatmigreneprecum si alte tipuri de dureri care raspund la tratamentul rece.Genereaza imediat o senzatie de rece, care dureaza pana la 8 ore.Pentru tratarea migrenei, se aplica pe tample sau pe frunte.Se pot taia la dimensiunea dorita, in functie de necesitati.Se pot reutiliza timp de mai multe saptamani dupa deschidere, atata timp cat sunt resigilati dupa fiecare utilizare.Mod de ambalare: cutie cu 4 Plasturi cu Gel Rece pentru Migrene, x 4 buc/cut,SanitapatchProducatorBetasan ...

59,52 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Plasturi cu Gel Rece pentru Migrene 

Descriere: Plasturi cu Gel Rece pentru Migrene, x 4 buc/cut,Sanitapatch Plasturi cu gel rece special conceputi pentru tratarea durerilor: 

de cap de gat migrene precum si alte tipuri de dureri care raspund la tratamentul rece. Genereaza imediat o senzatie de rece, care dureaza pana la 8 ore. Pentru tratarea migrenei, se aplica pe tample sau pe frunte. Se pot taia la dimensiunea dorita, in functie de necesitati. Se pot reutiliza timp de mai multe saptamani dupa deschidere, atata timp cat sunt resigilati dupa fiecare utilizare. 

Mod de ambalare: cutie cu 4 Plasturi cu Gel Rece pentru Migrene

Producator Betasan