Plasturi cu Gel Rece, 4 buc, Sanitapatch

Plasturi cu Gel Rece, 4 buc, Sanitapatch

Plasturi cu Gel Rece pentru Migrene, x 4 buc/cut,SanitapatchDescriere: Plasturi cu Gel Rece pentru Migrene, x 4 buc/cut,SanitapatchPlasturi cu gel rece special conceputi pentru tratarea durerilor:de capde gatmigreneprecum si alte tipuri de dureri care raspund la tratamentul rece.Genereaza imediat o senzatie de rece, care dureaza pana la 8 ore.Pentru tratarea migrenei, se aplica pe tample sau pe frunte.Se pot taia la dimensiunea dorita, in functie de necesitati.Se pot reutiliza timp de mai multe saptamani dupa deschidere, atata timp cat sunt resigilati dupa fiecare utilizare.Mod de ambalare: cutie cu 4 Plasturi cu Gel Rece pentru Migrene, x 4 buc/cut,SanitapatchProducatorBetasan ...

59,52 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Plasturi cu Gel Rece pentru Migrene 

Descriere: Plasturi cu Gel Rece pentru Migrene, x 4 buc/cut,Sanitapatch Plasturi cu gel rece special conceputi pentru tratarea durerilor: 

de cap de gat migrene precum si alte tipuri de dureri care raspund la tratamentul rece. Genereaza imediat o senzatie de rece, care dureaza pana la 8 ore. Pentru tratarea migrenei, se aplica pe tample sau pe frunte. Se pot taia la dimensiunea dorita, in functie de necesitati. Se pot reutiliza timp de mai multe saptamani dupa deschidere, atata timp cat sunt resigilati dupa fiecare utilizare. 

Mod de ambalare: cutie cu 4 Plasturi cu Gel Rece pentru Migrene

Producator Betasan

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.