Spray rece cu efect anestezic, 200ml,Dispotech, ChrisPharmaBlue

Spray rece cu efect anestezic, 200ml,Dispotech, ChrisPharmaBlue

Spray rece - anestezic local, 200 ml,Dispotech, ChrisPharmaBlue. Sam Distribution va ofera Spray rece - anestezic local (Dispo Ice Spray) produs in Italia de DispoTech. Spray anestezic local pentru ameliorarea durerii cauzate de entorse, leziuni mici si echimoze, zgarieturi si crioterapie.Sprayul rece de gheata este usor de aplicat, sprayul este echipat cu o supapa de distributie speciala care directioneaza fluxul spre zona care urmeaza sa fie tratata.Ice spray de gheata - anestezic local. Prezentare: 200 ml ...

14,30 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Spray rece - anestezic local, 200ml,Dispotech, ChrisPharmaBlue

Sam Distribution va ofera Spray rece - anestezic local (Dispo Ice Spray) produs in Italia de DispoTech. 

Spray anestezic local pentru ameliorarea durerii cauzate de entorse, leziuni mici si echimoze, zgarieturi si crioterapie. 

Sprayul rece de gheata este usor de aplicat, sprayul este echipat cu o supapa de distributie speciala care directioneaza fluxul spre zona care urmeaza sa fie tratata. Ice spray de gheata - anestezic local. 

Prezentare: 200 ml

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.