Leucoplast, 2,5 cm x 5 m, hartie hipoalergenica, Betapore

Leucoplast, 2,5 cm x 5 m, hartie hipoalergenica, Betapore

Leucoplast, 2,5 cm x 5 m, hartie hipoalergenica, Betapore, un produs Betasan. Leucoplast, banda adeziva medicala, hipoalergenica, realizata pe suport de hartie, dimensiuni 2,5 cm x 5 m. Datorita structurii sale microporoase, permite respiratia optima la nivel cutanat. Adezivul hipoalergenic, fara solvent, previne macerarea si eritemul cutanat, avand o putere mare de fixare. Datorita flexibilitatii, este ideala pentru aplicarea in zone articulare. Este permeabila la razele X. Contribuie la: fixarea cateterelor, a pansamentelor, in special la pacientii cu pielea foarte sensibila, la copii, persoane in varsta sau in zone mai sensibile ale corpului. Dimensiune rola 2,5 cm x 5 m. Producator: Betasan 

4,90 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Leucoplast, 1.25 cm x 5 m, hartie hipoalergenica, Betapore

Leucoplast, banda adeziva medicala, hipoalergenica, realizata pe suport de hartie, dimensiunii .2,5 cm x 5 m. 

Datorita structurii sale microporoase, permite respiratia optima la nivel cutanat. 

Adezivul hipoalergenic, fara solvent, previne macerarea si eritemul cutanat, avand o putere mare de fixare. 

Datorita flexibilitatii, este ideala pentru aplicarea in zone articulare. 

Este permeabila la razele X. 

Contribuie la: fixarea cateterelor, a pansamentelor, in special la pacientii cu pielea foarte sensibila, la copii, persoane in varsta sau in zone mai sensibile ale corpului. 

Dimensiune rola: 2,5 cm x 5 m 

Producator: Betasan 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa