Plasture Antireumatic cu ardei POWER EFFECT

Plasture Antireumatic cu ardei POWER EFFECT

Plasture Antireumatic cu ardei POWER EFFECT Descriere: Plasture Antireumatic Cu Ardei iute(capsicum) POWER EFFECT 12cm x 18cmPlasture Antireumatic analgezic cu ardei iute este recomandat persoanelor care sufera de reumatism, lumbago, sciatica,dureri musculare sau ale incheieturilor. Plasturele se poarta o zi intreaga si te ajuta sa scapi de durere.Inainte de a aplica plasturele, pielea trebuie curatata si uscata.Apoi, acesta se pune pe locul dureros, prin presare uniforma. Ca sa aiba efect, trebuie tinut o zi intreaga. Prin eliberarea lenta a substantelor active din plante, plasturele calmeaza durerea si reduce inflamatiile la reumatism.Stimuleaza circulatia sanguina, alina durerile provocate de artrita.Dureri musculare, reumatism, entorse, sciatica.Mod de utilizare:Spalati piele ...

1,99 RON
cu TVA
CantitatePretAi economisit
2401,75 RONPana la 57,60 RON
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Plasture Antireumatic cu ardei POWER EFFECT

Descriere: Plasture Antireumatic Cu Ardei iute(capsicum) POWER EFFECT 12cm x 18cm Plasture Antireumatic analgezic cu ardei iute este recomandat persoanelor care sufera de reumatism, lumbago, sciatica, dureri musculare sau ale incheieturilor. Plasturele se poarta o zi intreaga si te ajuta sa scapi de durere. Inainte de a aplica plasturele, pielea trebuie curatata si uscata. Apoi, acesta se pune pe locul dureros, prin presare uniforma. 

Ca sa aiba efect, trebuie tinut o zi intreaga. Prin eliberarea lenta a substantelor active din plante, plasturele calmeaza durerea si reduce inflamatiile la reumatism. Stimuleaza circulatia sanguina, alina durerile provocate de artrita. 

Dureri musculare, reumatism, entorse, sciatica. Mod de utilizare: Spalati pielea cu apa si sapun si aplicati plasturele pe pielea perfect uscata. Indepartati folia de protectie si aplicati pe zona dureroasa, o data sau de doua ori pe zi. Se foloseste numai pentru suprafete externe. Feriti contactul cu ochii sau cu ranile deschise. Incetati sa-l mai utilizati daca dupa folosire nu va simtiti bine. Plasturele poate incalzi si penetra tesuturile subcutanate ale zonelor afectate. Contraindicatii: Nu se aplica plasturii pe pielea lezata, cu probleme dermatologice si femeilor insarcinate. 

Prezentare 1 PLASTURE FOLIE X 24 CUTIE Plasture Antireumatic Cu Ardei POWER EFFECT 12cm x 18cm 

Pretul este pentru 1 plasture 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa