Plasture antireumatic capsicum (ardei iute) Minut 12cmx 18cm

Plasture antireumatic cu ardei iute (capsicum) Minut

Plasture Antireumatic capsicum (ardei iute) Minut 12 cm x 18 cm Plasture Antireumatic analgezic cu ardei iute Minut 12 cm/18 cm Plasture Antireumatic analgezic cu ardei iute Minut- plasture antireumatic cu ardei iute este recomandat persoanelor care sufera de reumatism, lumbago, sciatica, cu dureri musculare, dureri de spate sau ale incheieturilor.Plasturele se poarta o zi intreaga si te ajuta sa scapi de durere.Inainte de a aplica plasturele, pielea trebuie curatata si uscata.Apoi, acesta se pune pe locul dureros, prin presare uniforma. Ca sa aiba efect, trebuie tinut o zi intreaga. Prin eliberarea lenta a substantelor active din plante, plasturele calmeaza durerea si reduce inflamatiile la reumatism.Stimuleaza circulatia sanguina, alina durerile provocate de artrita, dureri musculare

1,95 RON
cu TVA
Cantitate Pret Ai economisit
24 1,75 RON Pana la 4,80 RON
240 1,57 RON Pana la 91,20 RON
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Plasture Antireumatic capsicum (ardei iute) Minut 12cm x 18cm

Plasture Antireumatic analgezic cu ardei iute Minut 12*18cm

Plasture Antireumatic analgezic cu ardei iute Minut- plasture antireumatic cu ardei iute este recomandat persoanelor care sufera de reumatism, lumbago, sciatica, cu dureri musculare, dureri de spate sau ale incheieturilor.

Plasturele se poarta o zi intreaga si te ajuta sa scapi de durere.Inainte de a aplica plasturele, pielea trebuie curatata si uscata.

Apoi, acesta se pune pe locul dureros, prin presare uniforma. 

Ca sa aiba efect, trebuie tinut o zi intreaga.

Prin eliberarea lenta a substantelor active din plante, plasturele calmeaza durerea si reduce inflamatiile la reumatism.

Stimuleaza circulatia sanguina, alina durerile provocate de artrita, dureri musculare, reumatism, entorse, sciatica.

Mod de utilizare:

Spalati pielea cu apa si sapun si aplicati plasturele pe pielea perfect uscata. Indepartati folia de protectie si aplicati pe zona dureroasa, o data sau de doua ori pe zi. 

Se foloseste numai pentru suprafete externe.

Feriti contactul cu ochii sau cu ranile deschise.

Incetati sa-l mai utilizati daca dupa folosire nu va simtiti bine. 

Plasturele poate incalzi si penetra tesuturile subcutanate ale zonelor afectate. 

Contraindicatii:

Nu se aplica plasturi pe pielea lezata, cu probleme dermatologice si femeilor insarcinate

Plasture antireumatic Minut

Plasture Antireumatic analgezic cu ardei iute Minut 12*18cm

Prezentare: 1 plasture antireumatic 12*18cm/plic x 24 cutie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.