Plasture gheara diavoluli si arnica montana

Plasture cu Gheara Diavolului & Arnica montana

Pentru tratamentul durerilor musculare, scheletice si articulare comanda plasture cu Arnica montana & Gheara Diavolului - plante cu efect antiinflamator si analgezic. Recomandari de utilizare: reumatism, dureri menstruale, dureri ale articulatiilor, dureri cervicale, dureri musculare.

3,48 RON
cu TVA
CantitatePretAi economisit
503,16 RONPana la 16,00 RON
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Plasture cu Arnica montana & Gheara diavolului

Plasturele contine extracte naturale din plante medicinale cu efect antiinflamator si analgezic (arnica montana, gheara diavolului, scoarta de salcie) remedii pe baza de plante capabile sa transmita o concentratie mai mare de ingrediente active naturale, promovand o actiune linistitoare in cazurile de durere a aparatului locomotor si a articulatiilor. 

Formularea lipozomala particulara contribuie la o absorbtie rapida si la o eliberare integrata a ingredientelor active, factori, de asemenea, imbunatatiti de prezenta anumitor excipienti, garantand o functionalitate mai buna. 

Acest plasture efectueaza o actiune eficienta localizata, protectoare si calmanta pentru tratamentul durerilor musculare, scheletice si articulare.

Gheara diavolului: activa in special in situatii care provoaca durere si inflamatii, cum ar fi  tendinita, osteoatrita, artrita reumatoida , durerile de spate, cefaleea cervicala, vanatai, sciatica, artrita, artroza . Radacinile de gheara diavolului contin harpagozida  considerata a fi responsabil pentru efectele analgezice si antiinflamatorii asupra sistemului osteo articular. 

Salcie - din extractul de scoarta de Salcie se obtine acid salicilic, avand proprietati analgezice si antiinflamatoare cu un spectru larg de actiune. 

Plasturele poate actiona timp de 24 ore. 

Utilizare: reumatism, dureri ale articulatiilor, dureri cervicale,dureri menstruale, dureri musculare.

Plasturele cu Arnica & Gheara diavolului este un dispozitiv medical marca Minut, nu este recomandat femeilor gravide sau care alapteaza, copiilor sub 16 ani.

Dimensiuni: 9 x 14 cm

Tara de provenienta: Italia.

Minut
Fisa tehnica
Beneficii:
analgezice si antiinflamatoare, reumatism, dureri musculare, dureri menstruale
Administrare:
cutanat
Compozitie:
gheara diavolului, arnica montana, scoarta de salcie
Mod de prezentare:
9 x 14 cm
Producator:
Minut

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa