plasturi pentru bataturi, bataturi intre degete

9 Plasturi pentru bataturi formate la degetele de la picioare, EasyCare

9 Plasturi pentru bataturi formate la degetele de la picioare, un produs EasyCare. Plasturi pentru bataturi din spuma moale, de forma rotunda, ideale pentru ameliorarea durerilor cauzate de bataturile formate la degetele de la picioare. Nu contin medicament, contin un adeziv care mentine bine fixat plasturele in zona dureroasa. Reduc frecarea si presiunea asupra bataturii ameliorand imediat durerea. O cutie contine 9 plasturi. Producator:Easy Care 

5,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Descriere

Bataturi dureroase? Plasturi pentru bataturi, bataturi formate la degetele de la picioare

Pentru bataturi dureroase, formate intre degetele de la picioare Samdistribution.ro va recomanda 9 plasturi pentru bataturi, un produs Easy Care din spuma moale, ideali ca remediu natural pentru bataturi dureroase, bataturi formate la degetele de la picioare.

Plasturi pentru bataturi din spuma moale, de forma rotunda, ideale pentru ameliorarea durerilor cauzate de bataturile formate la degetele de la picioare. 

Nu contin medicament, contin un adeziv care mentine bine fixat plasturele in zona dureroasa. 

Reduc frecarea si presiunea asupra bataturii ameliorand imediat durerea. 

O cutie contine 9 plasturi. 

Producator: Easy Care

Prezentare: 9 plasturi, pe cutie

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.