Fluxiv, 60 comprimate, Antibiotice SA

Fluxiv, 60 comprimate, Antibiotice SA

Fluxiv, 60 comprimate, Antibiotice SA. Fluxiv - prospect: este un supliment alimentar producator Antibiotice SA cu rol in functionarea normala a vaselor de sange,util persoanelor cu disconfort deteminat de functionarea defectuoasa a sistemului venos la nivelul membrelor inferioare sau a venelor hemoroidale.In compozitia Fluxiv ( supliment alimentar - Antibiotice SA ) Fluxiv - Ingrediente active:Vitamina C (acid ascorbic) - 100 mgtroxerutin - 300 mgdiosmina / hesperidina 9:1 - 180 mg/20 mgStarea de sanatate a unei persoane este mult mai buna atunci cand sangele circula normal si uniform prin vase, insa prin modificarile aparute la nivelul peretilor vasculari,functionarea normala a sistemului venos este impiedicata cu aparitia senzatiei de greutate si obosea ...

26,65 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Fluxiv, 60 comprimate, Antibiotice SA

Fluxiv - prospect:

Fluxiv comprimate este un supliment alimentar producator Antibiotice SA cu rol in functionarea normala a vaselor de sange,util persoanelor cu disconfort deteminat de functionarea defectuoasa a sistemului venos la nivelul membrelor inferioare sau a venelor hemoroidale. 

In compozitia Fluxiv ( supliment alimentar - Antibiotice SA ) 

Fluxiv - Ingrediente active: 

Vitamina C (acid ascorbic) - 100 mg troxerutin - 300 mg diosmina / hesperidina 9:1 - 180 mg/20 mg 

Starea de sanatate a unei persoane este mult mai buna atunci cand sangele circula normal si uniform prin vase, insa prin modificarile aparute la nivelul peretilor vasculari,functionarea normala a sistemului venos este impiedicata cu aparitia senzatiei de greutate si oboseala la nivelul picioarelor, a senzatiei de disconfort la nivelul venelor hemoroidale. 

Functionarea normala a sistemului venos necesita un stil de viata sanatos cu activitate fizica regulata, cu o dieta adecvata si aport suficient de antioxidanti si flavonoide. 

Factorii perturbatori sunt statul prelungit in picioare sau pe scaun, productia de radicali liberi (stres oxidativ), alimentatia inadecvata,excesul ponderal, lipsa activitatii fizice regulate. 

Radicalii liberi (stres oxidativ) sunt produsi in procesele biologice din organismul uman sau prin agresiuni ale factorilor externi, cum ar fi expunerea la soare, fumatul,consumul excesiv de grasimi si alcool. 

Mentinerea echilibrului intre producerea de radicali liberi si eliminarea acestora cu ajutorul antioxidantilor (de exemplu, vitamina C, vitamina E) este necesara pentru restabilirea tonusului venos 

Mod de administrare Fluxiv : Se administreaza oral, 1 comprimat de 2 ori pe zi, timp de 2 luni. Cura poate fi repetata la interval de o luna. 

Prezentare: 60 comprimate