PFERDEBALSAM, 12 GELURI PUTEREA CALULUI CU ARDEI IUTE, 500GR, BOTANIS

Pferdebalsam, 12 geluri Puterea Calului cu ardei iute, 500gr, Botanis

Pferdebalsam, 12 Geluri puterea calului cu ardei iute, 500g, Botanis PferdebalsamACTIV GEL este un produs Glancos GmbH din Germania, contine extract de ardei iute (Chili), arnica, camfor si rozmarin care incalzeste, relaxeaza tesuturile muculare, distruge celulita si activeaza circulatia sangelui.Extractele continute de Pferdebalsam au efect de incalzire, vitalizarea si linistirea muschilor, reducand senzatia de durere, tensiune si oboseala. Ingrediente/substante active din plante: Extract de chili (ardei iute); Arnica; Camfor; Rozmarin

Chili (ardei iute) efecte si beneficii:Extractul de chili (ardei iute) este termogen si stimulator, ajuta la diminuarea tesutului adipos, stimuleaza circulatia sanguina in industria dermato cosmeticelor si produselor de masaj este folo ...

230,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Pferdebalsam, 12 Geluri puterea calului cu ardei iute, 500g, Botanis

Pferdebalsam ACTIV GEL este un produs Glancos GmbH din Germania, contine extract de ardei iute (Chili), arnica, camfor si rozmarin care incalzeste, relaxeaza tesuturile muculare, distruge celulita si activeaza circulatia sangelui. 

Extractele continute de Pferdebalsam au efect de incalzire, vitalizarea si linistirea muschilor, reducand senzatia de durere, tensiune si oboseala. 

Ingrediente/substante active din plante:

Extract de chili (ardei iute); Arnica; Camfor; Rozmarin

Chili (ardei iute) efecte si beneficii:

Extractul de chili (ardei iute) este termogen si stimulator, ajuta la diminuarea tesutului adipos, stimuleaza circulatia sanguina in industria dermato cosmeticelor si produselor de masaj este folosit in produsele de remodelare corporala si anticelulitice.

Arnica: efecte si beneficii:

Arnica folosita in medicina naturista moderna ca remediu pentru articulatii, muschi durerosi, fiind o planta un efect si proprietati antiinflamatoare. Gelurile, cremele, unguentele si alifiile pe baza de arnica pot fi folosite pentru incalzirea muschilor inainte de efort, combate febra si contracturile musculare sau pentru refacere dupa activitati sportive. Preparatele pe baza de arnica pot fi folosite pentru masaj de catre persoanele care vor sa imbunatateasca circulatia venoasa sau care sufera de varice, flebite usoare sau sindromul picioare reci. 

Rozmarin Produsele, preparatele folosite ca tratament medicamentos sub forma de creme, unguente, geluri, alifii care au in compozitie rozmarin pot fi utilizate ca tratament adjuvant in dureri reumatismale, entorse, umflaturi articulare, incheieturi dureroase si tonifica epiderma. 

Tratament adjuvant pentru: dureri, cauzate de reumatism; ajuta la diminuarea tesutului adipos (anticelulitic); stimuleaza circulatia periferica (sindromul maini si picioare reci); relaxeaza si incalzeste tesutul muscular, combate febra, durerile si contracturile musculare cauzate de efort; imbunatateste circulatia sangelui, Flebite usoare si varice; tonifica epiderma; entorse, umflaturi articulare, incheieturi dureroase ect. 

Prezentare: Pretul afisat este disponibil online in limita stocului disponibil si se refera la bax de 12 cutii a 500ml fiecare. 

Producator: Glancos GmbH (Germania)

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa