Circulatie cerebrala si memorie 2

Circulatie cerebrala si memorie 2, (N132A) 63 cps, Fares

Circulatie cerebrala si memorie 2, (N132A) stimuleaza circulatia sangelui la nivelul extremitatilor si ajuta la imbunatatirea tonusului peretilor vasculari

24,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Circulatie cerebrala si memorie 2, (N132A) 63 capsule, Fares

Ingrediente:fruze de Ginkgo biloba (Ginkgo folium) 320 mgextract uscat de frunze de Ginkgo biloba (Ginkgo folium) EGb 761 80 mg.Invelisul capsulei este pe baza de gelatina animala.

Frunzele de Ginkgo biloba sunt folosite pentru sanatate de cel putin 5000 de ani. Au ca efect principal stimularea circulatiei sangvine, astfel asigura creierului aportul necesar de oxigen si glucoza, contribuind la optimizarea functiei cerebrale, favorizeaza un bun echilibru mental si ajuta la mentinerea performantelor mentale la persoanele in varsta. 

Au actiune antioxidanta incetinind procesele de imbatranire celulara. Activeaza circulatia sangelui la nivelul extremitatilor, dilata vasele de sange, creste rezistenta vasculara (efect venotonic).

Beneficii ale utilizarii:

  • stimuleaza circulatia sangelui la nivelul creierului si astfel optimizeaza functia cerebrala
  • contribuie la imbunatatirea atentiei, a concentrarii si a capacitatii de memorare
  • stimuleaza circulatia sangelui la nivelul extremitatilor si ajuta la imbunatatirea tonusului peretilor vasculari
  • contribuie la mentinerea performantelor mentale la persoanele in varsta.

Atentionari:Nu se recomanda copiilor sub 10 ani si in caz de hipersensibilitate la frunzele de ginkgo biloba.Sarcina si alaptare:Femeile insarcinate si mamele care alapteaza pot folosi acest produs doar la recomandarea medicului.

Efecte secundare si interactiuni:La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Utilizarea concomitenta cu acid acetilsalicilic sau anticoagulante in tratament indelungat poate creste riscul de sangerare, datorita prelungirii timpului de coagulare.

Mod de administrare:1 capsula de 3 ori pe zi, intre mese.

Durata curei: 3 luni.Pentru imbunatatirea atentiei, a concentrarii si a capacitatii de memorare se pot administra pe perioada suprasolicitarii intelectuale.

Pentru tratamentul de lunga durata/ intretinere recomandam cure alternative de cate 3 luni cu capsule 

Circulatie cerebrala si memorie 2-N132A, urmate de capsule Circulatie cerebrala si memorie 1-N132. Puteti incepe cura cu oricare dintre aceste 2 produse, respectand alternanta intre ele de 3 luni.

Fares
5941141011133

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa