Citibac

Citibac, 30capsule, Naturpharma

Citibac este o formulă NOUĂ care promovează funcția cognitivă normală, memoria și concentrarea. Produsul poate fi utilizat atât de tinerii cu vârsta peste 18 ani, cât și de pacienții adulți.

95,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Citibac, 30capsule, Naturpharma

Citibac este o formulă NOUĂ care promovează funcția cognitivă normală, memoria și concentrarea. Produsul poate fi utilizat atât de tinerii cu vârsta peste 18 ani, cât și de pacienții adulți.

Citibac este un supliment alimentar sub formă de capsule, o combinație de ingrediente active ale căror proprietăți benefice asigura funcția cognitivă normală si susțin buna funcționare a sistemului imunitar. Ajută la cresterea capacitatii de memorare și concentrare.

Beneficii cheie ale Citibac:

  • Contribuie la funcția cognitivă normală, susține buna funcționare a sistemului imunitar 
  • Îmbunătățește activitatea creierului, ajută la cresterea capacitatii de concentrare si memorare;
  • Are un efect calmant asupra stărilor de stres, anxietate și excitare emoțională

Are un efect calmant asupra stărilor de stres, anxietate și excitare emoțională. Disponibil într-un pachet de 30 de capsule.

Compozitie Ciribac (1 capsula):

  • Citicolină:500 mg
  • Bacopa monnieri (Brahmi):120 mg
  • Zinc: 15 mg(oxid de zinc)
  • Seleniu: 100 mcg(selenit de sodiu)
  • Excipienți: celuloză microcristalină, stearat de magneziu.

Doza recomandata:

Luați 1 capsulă de Citibac pe zi.

8424409946424

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.