Urimil Forte

Urimil Forte, 30 capsule, Naturpharma

Suplimentul alimentar Urimil Forte conține 9 ingrediente active ce acţionează sinergic, cu rol important în regenerarea nervilor periferici şi ameliorarea durerii.

70,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Urimil Forte, 30 capsule, Naturpharma

Suplimentul alimentar Urimil Forte conține 9 ingrediente active ce acţionează sinergic, cu rol important în regenerarea nervilor periferici şi ameliorarea durerii.

Urimil Forte - supliment nutrițional conceput special pentru pacienții cu dureri neuropatice. Are un efect bun asupra activității sistemului nervos periferic. Acum, cu adaos de vitamina D și magneziu, care ajută la menținerea funcției normale a mușchilor.

Neuropatia periferica sau deteriorarea nervilor periferici este frecvent intalnita la adulti din cauza traumatismelor, tulburarilor metabolice sau ischemice, expunerii la toxine, bolilor inflamatorii sau infectioase si chiar deficientei de vitamine.

Urimil forte ajuta la menținerea funcției musculare normale. Contine 9 ingrediente active cu rol important in ameliorarea durerii si regenerarea nervilor periferici ce actioneaza sinergic. 

Beneficii Urimil Forte:

 • Sustine refacerea conexiunilor cerebrale;
 • Inhiba tulburarile de dezvoltare emotionala sau neurologica;
 • Actioneaza pozitiv asupra membranei neuronale;
 • Previne efectele negative ale polineuropatiei;

Compozitie/capsula Urimil Forte

 • Uridina monofosfat (UMP) - 65 mg
 • Magneziu (citrat de magneziu - 696.551mg) - 101 mg
 • Vitamina B3 (nicotinamida) - 10 mg
 • Citidina monofosfat (CMP) - 5 mg
 • Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) - 6 mg
 • Vitamina B1 (clorhidrat de tiamina) - 4 mg
 • Vitamina B12 (ciancobalamina) - 10 µg
 • Acid folic - 400 µg
 • Vitamina D3 (colecalciferol) - 10 µg

Vitaminele B - Lipsa vitaminelor B poate duce la neuropatie, degenerare, afectare senzorială, dificultate în refacerea căilor neuronale. Potrivit statisticilor, aproximativ 32% dintre persoanele cu deficit de vitamina B dezvoltă leziuni generalizate ale nervilor periferici. 

Dimpotrivă, aportul lor poate ajuta la controlul durerii, la regenerarea sistemului nervos, la normalizarea reflexelor și a sensibilității. Nu întâmplător sunt numite „neurotropice”.

Magneziu - reglează diferite procese din corpul uman, dintre care unul este conducerea neuromusculară. Studiile arată că aportul alimentar mediu de magneziu este relativ scăzut, ajungând doar la 30 până la 50% din doza zilnică recomandată, care este de 420 mg pentru bărbați și 320 mg pentru femei pe zi.

Vitamina D - este o vitamină asemănătoare hormonilor, ale cărei niveluri scăzute sunt adesea asociate cu probleme de durere cronică și un aport mai mare de analgezice decât pacienții cu durere. În schimb, o serie de studii au descoperit că suplimentarea cu vitamine ajută la reducerea durerii cronice la pacienții cu cancer, probleme musculo-scheletice, fibromialgie și neuropatie diabetică.

Administrare Urimil Forte:

Doza recomandată este de 1 capsulă pe zi.

Pentru efect optim, se recomandă administrarea Urimil Forte timp de 3-6 luni.

Atenționări:

Urimil Forte nu trebuie administrat în timpul: sarcinii, alăptării, copiilor sub 6 ani, hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente

8424409938849

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa