PACHET GINKANA (GINKGO 50 +)

Pachet Ginkana Ginkgo 50 +, 30 comprimate, Alevia (1+1)

Se recomandă după vârsta de 50 de ani, pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui, revigora şi revitaliza organismul.  Ajuta la reducerea cu până la 50% a gravității leziunilor la nivelul creierului produse de un accident vascular, traumatisme craniene sau ischemie cerebrală

35,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Pachet Ginkana Ginkgo 50 +, 30 comprimate, Alevia (1+1) [6423602001697]

Se recomandă după vârsta de 50 de ani, pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui, revigora şi revitaliza organismul.  Ajuta la reducerea cu până la 50% a gravității leziunilor la nivelul creierului produse de un accident vascular, traumatisme craniene sau ischemie cerebrală

Ginkgo biloba şi ginsengul sunt plante remarcabile ce ameliorează tulburările cardiovasculare, cu proprietăţi imunostimulatoare, adaptogene, antioxidante.

Ginkana Ginkgo 50 + recomandat ca adjuvant în:

  • Ameliorarea tulburărilor circulatorii periferice, resimțite ca mâini și picioare reci
  • Combaterea îmbătrânirii
  • Stimularea funcțiilor psihice, concentrare, memorare
  • Oboseală, stres, scăderea puterii de concentrare și memorare, confuzie, lipsa atenției, dureri de cap, amețeli, depresie, anxietate.
  • Ameliorarea funcțiilor cerebrale la vârstnici în caz de amețeli, indispoziție, scăderea sau pierderea memoriei
  • Reducerea riscului de infarct
  • Reducerea frecvenței și intensității tulburărilor de auz de origine cardiovasculară, resimțite ca țiuit în urechi, vertij, pierderea echilibrului
  • Hemoroizi, varice, insuficiență venoasă periferică, limfedem, claudicație intermitență (dureri în mușchii picioarelor apărute în timpul mersului), sindrom Raynaud
  • Tulburări de circulație cerebrală
  • Ameliorarea stărilor depresive, anxietate, Alzheimer

Compozție per comprimat: Ginkgo biloba 40mg (extract standardizat 24% ginkgoflavone, 6% lactone terpenice), Ginseng panax 40mg (extract standardizat 2% ginsenozide).

Administrare: Câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineața și la prânz, preferabil cu 1 ora înainte de masă. Se poate lua permanent, cu o pauză de 2 săptămâni la fiecare 3 luni de cură.

Alevia
6423602001697
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
30 comprimate + 30 comprimate gratis
Producator:
Alevia
Ultima actualizare:
07.04.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa