Polenolecitin, granule 100 g, ICD Apicultura

Polenolecitin granule, 100 g, ICD Apicultura

Polenolecitina contine polen granule, lecitina vegetala, miere de albine si zaharoză. Indicat in perioade de efort fizic şi intelectual susţinut, sport de performanţă, competiţii, examene; în perioade de convalescenţă sau creştere accelerată la copii; perioade de stres, oboseală; avitaminoze, anorexie şi anemii.

23,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Polenolecitin, granule 100 g, ICD Apicultura

Polenul poliflor recoltat de albine este recomandat în carenţele proteice de diferite etiologii şi este cunoscut pentru proprietăţile sale de stimulare a apetitului la copii şi la persoanele în vârstă, sau la cele aflate în convalescenţă după anumite afecţiuni, fiind considerat un „aliment funcţional” capabil să asigure o bună desfăşurare a reacţiilor metabolice.

Indicatii:

Polenul este indicat în perioade de efort fizic şi intelectual susţinut, sport de performanţă, competiţii, examene; în perioade de convalescenţă sau creştere accelerată la copii; perioade de stres, oboseală; avitaminoze, anorexie şi anemii.

Mierea este cel mai remarcabil dintre produsele stupului: obţinută din nectarul florilor sau din secreţiile dulci de pe plante, mierea este cunoscută ca extraordinară sursă de energie, dar şi ca un excelent produs pentru sănătate datorită conţinutului său în minerale, enzime, aminoacizi, vitamine etc.

Mierea este un aliment energetic, având în compoziţie zaharuri (în principal fructoză şi glucoză) direct şi complet asimilabile, scutind organismul de efort în actul digestiei. Este o sursă naturală de carbohidraţi ce poate fi utilizată pentru necesităţile energetice ale organismului (în special la nivel muscular, cardiovascular şi nervos). Datorită valorii sale energetice mari, mierea este recomandată în anorexie, dar și în cazurile de astenie, în stările de convalescență, în oboseală fizică sau intelectuală, conferind rezistență la oboseală, dar și un randament mental mai bun.

Lecitina vegetala contine fosfolipide totale (fosfatidilcolina, fosfatidiletanolamina, fosfatidilinozitol) – constituenti esentiali ai tuturor tesuturilor. 

Datorită proprietăţilor sale, lecitina ameliorează coeficientul de utilizare al alimentelor, favorizând procesele de creştere şi dezvoltare a organismului; măreşte capacitatea de muncă fizică şi intelectuală; accelerează refacerea organismului după eforturi intense. 

Scăderea randamentului intelectual (elevi, studenţi etc.) şi fizic (sportivi de performanţă, lucrători care efectuează muncă grea), convalescenţă, nevroze, ateroscleroză, în special în stadiile incipiente şi malnutriţie, sunt câteva dintre situaţiile în care se recomandă utilizarea lecitinei.

Datorită calităţilor sale nutritive şi de tonifiere a organismului, produsul poate fi administrat atât copiilor cât şi adulţilor, precum şi persoanelor ce depun efort fizic şi intelectual.

Ingrediente:

polen recoltat de albine, zaharoză, miere de albine, lecitină vegetală.

Recomandari:

îmbunătăţirea randamentului fizic şi intelectual prin susţinerea funcţiei cognitive (capacitatea de concentrare şi memoria atât la tineri, cât şi la persoane vârstnice sau copii cu întârzieri în dezvoltarea psihosomatică)

susţinerea funcţiei normale a ficatului şi refacerea organismului după afectarea funcţiei hepatice

ameliorarea stărilor carenţiale

tonic şi reconstituent general al organismului

menţinerea funcţiei normale a sistemului cardiovascular şi a unui nivel normal al colesterolului seric.

 

Mod de utilizare:

Adulţi: câte 1  linguriţă (5g) de 3 ori pe zi, pe întreaga perioadă de efort.

Copii: 1 – 2 linguriţe (5- 10g) pe zi , în prima parte a zilei

Se recomanda prudenta la persoanele alergice la polen si/sau cu diabet

Prezentare:

100 g pulbere.

Fisa tehnica
Beneficii:
memorie si concentrare
Administrare:
oral
Compozitie:
polen,lecitina vegetala, miere de albine, zaharoza
Mod de prezentare:
100 g
Producator:
ICD Apicultura

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.