Acutil, 60 capsule pentru memorie, concentrare, Angelini

Acutil prospect:

Ce este Acutil ?

Acutil - supliment alimentar cu substante nutritive utile: Persoanelor care sunt supuse stresului, la suprasolicitare mentala; Persoanele cu probleme de memorie; Persoanele care doresc sa ia masuri preventive pentru a preveni problemele de memorie; Persoanele care au nevoie sa dobandeasca o multime de cunostinte ( sa invete, sa se concentreze) in cel mai scurt timp.

Acutil contribuie la mentinerea functiei normale a creierului, aduce sprijin in concentrare si capacitate de invatare, contracareaza oboseala si stresul. 

Acutil contine o combinatie de 6 ingrediente valoroase care sustin functiile cerebrale. 

Ingrediente

Ulei de peste 500 mg Acizi grasi Omega 350 mg Acid docosahexaenoic 250 mg Acid eicosapentaenoic 40 mg Extract din frunze de Ginkgo biloba 60 mg Fosfatidilserina 15 mg Vitamina E (d-α-tocoferol) 5 mg Acid folic 250 μg Vitamina B12 5 μg 

Omega 3 Omega-3 acizi grasi acid docosahexaenoic (DHA) si acidul eicosapentaenoic (EPA) sunt componente ale fosfolipide, „pietrele de temelie" ale membranelor celulare, care la randul lor sunt importante pentru procesarea informatiei in creier. DHA ajuta la mentinerea functiei normale a creierului. 

Vitamina B12

Vitamina B12 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, sprijina organismul in metabolismul homocisteinei si contracareaza oboseala. 

Acid Folic Acidul folic sprijina organismul in mentinerea functiilor mentale normale si contracareaza oboseala.

Vitamina E

Vitamina E ajuta la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

Fosfatidilserina

Fosfatidilserina este o componenta importanta in membranele celulelor nervoase.

Produsul Acutil nu contine gluten sau lactoza. 

Doze si mod de administrare

Acutil poate fi administrat perioade indelungate de timp, 1-2 capsule pe zi, in timpul mesei sau dupa masa, fara a se consuma bauturi alcoolice. 

Prezentare

60 capsule 

Producator

Angelini

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.