Lecitina 1200 mg Bio-Synergie, 30+30 capsule

Lecitina 1200 mg Bio-Synergie, 30+30 capsule

Lecitina.Pachet Lecitina 1200 mg 30 pastile 1+1 gratis-Bio-Synergie Activ Produsul Lecitina este indicat: Memorare, concentrare, colesterol. Lecitina are un rol benefic in imbunatatirea capacitatii de memorare si concentrare, fiind recomandata persoanelor care desfasoara intense activitati intelectuale. Lecitina are un rol benefic in imbunatatirea capacitatii de memorare si concentrare, fiind recomandata persoanelor care desfasoara intense activitati intelectuale sau sunt supuse stresului. De asemenea lecitina previne depunerea grasimilor si in special a colesterolului pe vasele sanguine, previne formarea calculilor biliari prin solubizarea sarurilor biliare, grabeste refacerea organismului in cazul convalescentelor sau dupa eforturi intense. Mod de administrare: 1 capsula pe zi, dimineat

18,90 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Lecitina. Pachet Lecitina 1200 mg 30 pastile 1+1 gratis-Bio-Synergie Activ

Produsul Lecitina este indicat: Memorare, concentrare, colesterol. 

Lecitina are un rol benefic in imbunatatirea capacitatii de memorare si concentrare, fiind recomandata persoanelor care desfasoara intense activitati intelectuale sau sunt supuse stresului. 

De asemenea lecitina previne depunerea grasimilor si in special a colesterolului pe vasele sanguine, previne formarea calculilor biliari prin solubizarea sarurilor biliare, grabeste refacerea organismului in cazul convalescentelor sau dupa eforturi intense. 

Mod de administrare: 1 capsula pe zi, dimineata, in timpul mesei sau dupa masa. 

Durata curei este de maximum 2 luni, urmata de o perioada de pauza de minim 10 zile. 

Prezentare:30 pastile + 30 gratis 

Producator: Bio Synergie Activ