Ginkgo Biloba cu Magneziu 60 comprimate, Alevia

Ginkgo Biloba cu Magneziu 60 comprimate, Alevia

Ginkgo Biloba Cu Magneziu 60 comprimate Alevia, Ginkgo biloba 60 mg (extract standardizat de 24% flavonoide, 6% lactone terpenice), 150 mg Magneziu (amestec de citrat si oxid de Magneziu). Ginkgo biloba influenteaza benefic circulatia sangvina si vasele de sange, in special la nivelul creierului si membrelor. Este cunoscut pentru sustinerea certa a puterii de concentrare si capacitatii de memorare. Amelioreaza senzatia de maini si picioare reci, precum si cea de tiuit in urechi. Mai mult este si antioxidant incetinind procesul de imbatranire. Magneziul are efect benefic asupra sistemului nervos si muscular, ajutand la relaxarea organismului. Sprijina buna functionare a sistemului cardio-vascular si mentinerea unor oase puternice. Efecte: pentru imbunatatirea capacitatii de concentrare, 

35,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Ginkgo Biloba cu Magneziu 60 comprimate, Alevia

Ginkgo biloba 60 mg (extract standardizat de 24% flavonoide, 6% lactone terpenice), 150 mg Magneziu (amestec de citrat si oxid de Magneziu).

Descriere: Ginkgo biloba influenteaza benefic circulatia sangvina si vasele de sange, in special la nivelul creierului si membrelor.

Este cunoscut pentru sustinerea certa a puterii de concentrare si capacitatii de memorare. 

Amelioreaza senzatia de maini si picioare reci, precum si cea de tiuit in urechi.

Mai mult este si antioxidant incetinind procesul de imbatranire. 

Magneziul are efect benefic asupra sistemului nervos si muscular, ajutand la relaxarea organismului. 

Sprijina buna functionare a sistemului cardio-vascular si mentinerea unor oase puternice.

Prezentare: 60 capsule

Mod de administrare: 1 comprimat pe zi.

Efecte:

Pentru imbunatatirea capacitatii de concentrare, memoriei si pentru relaxarea organismului, 

util persoanelor cu tulburari circulatorii periferice (maini si picioare reci), 

readuce starea de bine persoanelor in varsta, imbunatatind functiile psihice, pentru cei ce au perceptii auditive neplacute (tiuit in urechi) pentru cei care au mult de invatat, incetineste procesele de imbatranire.

Producator:

Alevia

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.