Memory Stem, 30 capsule, Herbagetica

Memory Stem, 30 capsule, Herbagetica

Memory Stem, 30 capsule, Herbagetica înglobează componente 100% naturale  din extracte standardizate care ajută la mărirea capacității de concentrare. Susține producția normală de Celule Stem adulte, susține concentrarea și memorarea, contribuie la gestionarea normală a stresului psihologic.

27,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Memory Stem înglobează componente 100% naturale  din extracte standardizate care ajută la mărirea capacității de concentrare, la îmbunătățirea atenției și nu în ultimul rând la creșterea capacității de memorare.  Este o sursă de energie și forță care te ajută să treci peste perioadele stresante de la munca și de acasă.

Top beneficii asupra sanatatii:

menținerea capacității de concentrare și memorare și la conservarea funcției cognitive odată cu înaintarea în vârstă

susținerea circulatiei sangvine la nivel cerebral si periferic, atenuând senzațiile de ”țiuit în urechi”, amețeli și de ”mâini și picioare reci”

instaurarea stării de bine prin protejarea organismului față de stres, neutralizarea efectelor radicalilor liberi, întârziind procesele de îmbătrânire celulară

fortifierea sistemului imunitar

îmbunătățirea circulației sangvine

protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

menținerea funcționării normale a organismului prin favorizarea procesului de regenerare și diferențiere celulară

menținerea metabolismului celular normal și a sănătății celulelor nervoase

fortifierea sistemului nervos

menținerea vederii normale

eficientizarea randamentului intelectual

are proprietăți antioxidante și revitalizante

este un bun imuno-stimulator și imuno-modulator

Pentru ca tu să îți aduci aminte întotdeauna de toate momentele frumoase petrecute alături de cei dragi, am creat Memory Stem, un complex cu Alga AFA, Ashwagandha (Ginseng Siberian), Ganoderma, Spirulina și Chlorella.

Memoria este un proces destul de complex, care este afectat de mai mulți factori precum: emoții, schimbări psihologice, educație sau experiența de viață în general. Tocmai datorită acestor componente problematica privind vârsta și pierderea memoriei reprezintă încă un mister pentru cercetători. Pentru a-ți păstra memoria la un nivel cât mai înalt, fă exerciții regulate de memorie care stimulează concentrarea. Exercițiile fizice și socializarea te ajută să îți menții sănătatea cerebrală, dar și  verificarea tensiunii în mod regulat.

Spirulina și Chlorella ajută la desfășurarea normală a proceselor cognitive care țin de memorie și ajută la gestionarea normală a stresului psihologic.

Administrare:

Administrare adulți: 1 capsulă de 3 ori pe zi

Compoziție per 1 capsulă:

Ashwagandha (Withania somnifera) extract 4:1   87,5 mg  

Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract 6:1  87,5 mg  

Alga AFA  (Aphanizomenon flosaquae) organică, din lacul Klamath, SUA  87,5 mg  

Ginkgo Biloba (Ginkgo Biloba) extract 50:1 cu 24% ginkgoflavonoide şi 6% ginkgolide  26,25 mg  

Ginseng Siberian  (Eleutheroccocus senticosus) extract standardizat cu 0,8% eleutherozide  26,25 mg  

Chlorella  (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine   37,5 mg  

Spirulină  (Spirulina maxima) standardizată cu minim 60% proteine   17,5 mg

Precauții: A se administra cu prudența femeilor însărcinate sau care alăptează.

Prezentare: 30 capsule

6425262003110

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.