Circulatie cerebrala si memorie, 63 capsule, Fares

Circulatie cerebrala si memorie, 63 capsule, Fares

Produse si Remedii Naturiste Fares pentru Circulatie cerebrala si Memorie-60 cpsDescriere: Circulatie cerebrala si memorie 60 capsule il gasiti la: magazin online de produse si remedii naturiste Samdistribution.ro la un pret de fabrica ( producator), este un tratament naturist pentru memorie, ajuta circulatia sangelui la nivel cerebral, si sustine o memorie buna/Ingrediente pe capsula:: frunze de Ginkgo biloba (Ginkgo folium) 105 mg, frunze de rozmarin (Rosmarini folium) 70 mg, rizomi de obligeana (Calami rhizoma), extract de Bacopa monnieri standardizat in min. 10% bacozide 52,5 mg, extract total 4:1 de saschiu (Vincae minoris herba), extract de frunze de maté (Ilex paraguariensis) standardizat in min. 8% cafeina.BENEFICII ALE UTILIZÄ‚RII:-stimuleaza circulatia sangelui la ...

24,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Produse si Remedii Naturiste Fares pentru Circulatie cerebrala si Memorie-60 cps 

Descriere: Circulatie cerebrala si memorie 60 capsule il gasiti la:magazin online de produse si remedii naturiste Samdistribution.ro la un pret de fabrica ( producator), este un tratament naturist pentru memorie, ajuta circulatia sangelui la nivel cerebral, si sustine o memorie buna/ Ingrediente pe capsula:: frunze de Ginkgo biloba (Ginkgo folium) 105 mg, frunze de rozmarin (Rosmarini folium) 70 mg, rizomi de obligeana (Calami rhizoma), extract de Bacopa monnieri standardizat in min. 10% bacozide 52,5 mg, extract total 4:1 de saschiu (Vincae minoris herba), extract de frunze de maté (Ilex paraguariensis) standardizat in min. 8% cafeina. 

BENEFICII ALE UTILIZARII: -stimuleaza circulatia sangelui la nivelul creierului si astfel optimizeaza functia cerebrala -contribuie la imbunatatirea atentiei, a concentrarii si a capacitatii de memorare -sustine o stare mentala activa si echilibrata in caz de suprasolicitare intelectuala -reduce riscul declinului cognitiv la persoanele in varsta. 

ATENTIONARI: Nu se recomanda copiilor sub 10 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. 

SARCINA : Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui. 

EFECTE SECUNDAREb INTERACTIUNI: La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. Acest produs potenteaza efectul barbituricelor. 

MOD DE ADMINISTRARE: 1 capsula de 3 ori pe zi, la 1 ora dupa masa. 

In caz de suprasolicitare intelectuala se administreaza cate 2 capsule de 3 ori pe zi. Durata curei: 2-3 luni, sau la nevoie. Pentru tratamentul de lunga durata recomandam cure alternative de cate 3 luni cu capsule Circulatie cerebrala si memorie 1-N132, urmate de capsule Circulatie cerebrala si memorie 2-N132A. Puteti incepe cura cu oricare dintre aceste 2 produse, respectand alternanta intre ele de 3 luni. 

ASOCIERI RECOMANDATE: Pentru imbunatatirea circulatiei sangelui in special la nivel cerebral puteti asocia cu ceai Circulatie Cerebrala-N131/N141. 

 Pentru imbunatatirea memoriei recomandam o dieta bogata in vitaminele B complex, C si E, mangan, colina, acizi grasi omega-3.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.