Circulatie cerebrala si memorie 1, N132

Circulatie cerebrala si memorie, 63 capsule, Fares

Circulatie cerebrala si memorie N132, 63 capsule, Fares - formula complexa din 6 ierburi care actioneaza sinergic. Recomandat persoanelor cu insuficiență cerebrovasculară, tulburări de memorie sau celor care doresc sprijin pentru învățare.

44,30 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Descriere

Circulatie cerebrala si memorie (N132), 63 capsule, Fares

Circulatie cerebrala si memorie 60 capsule este un tratament naturist pentru memorie, ajuta circulatia sangelui la nivel cerebral, si sustine o memorie buna.

Ingrediente pe capsula: frunze de Ginkgo biloba (Ginkgo folium) 105 mg, frunze de rozmarin (Rosmarini folium) 70 mg, rizomi de obligeana (Calami rhizoma), extract de Bacopa monnieri standardizat in min. 10% bacozide 52,5 mg, extract total 4:1 de saschiu (Vincae minoris herba), extract de frunze de maté (Ilex paraguariensis) standardizat in min. 8% cafeina. 

Beneficiile Circulatie cerebrala si memorie N132:

  • stimuleaza circulatia sangelui la nivelul creierului si astfel optimizeaza functia cerebrala
  • contribuie la imbunatatirea atentiei, a concentrarii si a capacitatii de memorare
  • sustine o stare mentala activa si echilibrata in caz de suprasolicitare intelectuala
  • reduce riscul declinului cognitiv la persoanele in varsta. 

ATENTIONARI: Nu se recomanda copiilor sub 10 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. 

SARCINA: Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui. 

Efecte secundare: La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. Acest produs potenteaza efectul barbituricelor. 

Administrare: 1 capsula de 3 ori pe zi, la 1 ora dupa masa. 

In caz de suprasolicitare intelectuala se administreaza cate 2 capsule de 3 ori pe zi. Durata curei: 2-3 luni, sau la nevoie. Pentru tratamentul de lunga durata recomandam cure alternative de cate 3 luni cu capsule Circulatie cerebrala si memorie 1-N132, urmate de capsule Circulatie cerebrala si memorie 2-N132A. Puteti incepe cura cu oricare dintre aceste 2 produse, respectand alternanta intre ele de 3 luni. 

Asocieri recomandate: Pentru imbunatatirea circulatiei sangelui in special la nivel cerebral puteti asocia cu ceai Circulatie Cerebrala-N131/N141. 

Pentru imbunatatirea memoriei recomandam o dieta bogata in vitaminele B complex, C si E, mangan, colina, acizi grasi omega-3.

Fisa tehnica

Fares
5941141011126

Important

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.