Ginkgo Biloba 240 mg, 60 tablete, Adams Vision

Ginkgo Biloba 240 mg, 60 tablete, Adams Vision

Ginkgo Biloba 240 mg, 60 tablete, Adams Vision Descriere: Ginkgo Biloba se numara printre cele mai studiate vegetale in zilele noastre, in ultimii ani fiind publicate peste 150 de studii care privesc utilizarea in diverse boli a acestei plante. Exista dovezi ca extractul de Ginkgo Biloba poate fi eficient in afectiunile asociate cu un flux sanguin cerebral diminuat, in special la persoanele in varsta.

17,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ginkgo Biloba 240 mg, 60 tablete, Adams Vision

Descriere: Ginkgo Biloba se numara printre cele mai studiate vegetale in zilele noastre, in ultimii ani fiind publicate peste 150 de studii care privesc utilizarea in diverse boli a acestei plante.

Exista dovezi ca extractul de Ginkgo Biloba poate fi eficient in afectiunile asociate cu un flux sanguin cerebral diminuat, in special la persoanele in varsta.

Studiile au demonstrat ca extractul de Ginkgo Biloba imbunatateste circulatia sanguina prin dilatarea vaselor si reducerea aderarii plachetelor sanguine.

Frunzele de Ginkgo Biloba contin doua tipuri de substante chimice (flavonoide si terpenoizi) despre care se considera ca au proprietati antioxidante.

Antioxidantii sunt substante care protejeaza organismul de actiunea radicalilor liberi - substante nocive din organism care altereaza membranele celulare, lezand ADN-ul si provocand chiar moartea celulelor.

Antioxidantii pot neutraliza radicalii liberi si pot reduce sau preveni unele din prejudiciile pe care le cauzeaza. 

Ginkgo Biloba stimuleaza circulatia sangelui in inima si vasele sanguine si previne atacul de cord si accidentele vasculare cerebrale. Imbunatateste metabolismul celulelor nervoase si stimuleaza functiile creierului, in special memoria.

Are efecte benefice asupra acelor parti ale corpului care au o vascularizatie mai bogata si activitate mai intensa: inima, creierul , ficatul.

Imbunatateste circulatia periferica prin efectul special de vasoreglare al substantelor continute in acest extract. 

Ginkgo Biloba este recomandat ca tratament simptomatic la varstnici pentru tulburari ale circulatiei sanguine si functiilor cerebrale ce apar odata cu varsta, manifestate ca: tulburari de memorie, scaderea capacitatilor intelectuale, indispozitie si anxietate, ameteala, tinitus, tulburari ale somnului.

De asemenea, este recomandat in afectiunile circulatorii cronice ale extremitatilor (arteriopatiile obliterante cronice ale membrelor inferioare si in sindromul Raynaud) la debut.

Compozitie (1 tableta):

Ginkgo (Ginkgo Biloba) (frunze) 200 mg

Extract de ginkgo standardizat la 3% glicozide flavonice 40 mg

Alte ingrediente:

Celuloza microcristalina Fosfat de calciu anhidru Talc Oxid de siliciu

Efecte adjuvante:

Ginkgo Biloba este un antioxidant puternic;

ajuta la protejarea celulelor creierelui (neuronii) impotriva leziunilor;

imbunatateste circulatia sanguina cerebrala; iar astfel, prin oxigenarea creierului, se imbunatatesc si memoria si capacitatea cognitiva;

intareste peretii capilarelor -intareste imunitatea organismului;

este un bun antiseptic si distruge infectiile, nu permite formarea cheagurilor de sange, reface nervii afectati si este util in depresii

Mod de administrare:

2 tablete/zi, inainte de mesele principale

A nu se depasi doza zilnica recomandata!

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.