Lecitina 1200mg, 60 capsule, Adams Vision

Lecitina 1200mg, 60 capsule, Adams Vision

Lecitina 1200mg, 60cps, Adams Vision - Memorie Descriere: Lecitina 1200mg 60 cps Adams Vision Este cunoscuta in special pentru capacitatea sa de a imbunatatii functiile creierului. Dar lista beneficiilor lecitinei este mult mai lunga. imbunatateste memoria, capacitatea de invatare si puterea de concentrare; contribuie la eliminarea oboselii si inlatura efectele stresului; revigoreaza functiile inimii; favorizeaza aspectul si calitatea pielii. 

20,80 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Lecitina 1200mg, 60cps, Adams Vision - Memorie

Descriere: Lecitina 1200mg 60 cps Adams Vision Este cunoscuta in special pentru capacitatea sa de a imbunatatii functiile creierului. Dar lista beneficiilor lecitinei este mult mai lunga. imbunatateste memoria, capacitatea de invatare si puterea de concentrare; contribuie la eliminarea oboselii si inlatura efectele stresului; revigoreaza functiile inimii; favorizeaza aspectul si calitatea pielii. 

Efecte benefice: imbunatateste memoria, -capacitatea de invatare si puterea de concentrare; -reduce nivelul colesterolului si trigliceridelor, mentine un nivel adecvat al lipidelor in sange; -revigoreaza functiile inimii; -protejeaza ficatul impotriva depunerilor de grasime (lipotrop); -efect antiinflamator, anticoagulant, lubrefiant; este esentiala pentru dezvoltarea si functionarea optima a sistemului nervos central; -are un rol important in: nutritia celulelor nervoase, transferul impulsurilor, stimularea functiilor cerebrale; -ajuta la eliminarea oboselii si inlatura efectele stresului, mentine echilibrul emotional; -favorizeaza aspectul si calitatea pielii. 

Recomandari: pentru cresterea eficientei mentale in efort intelectual si fizic, stari de oboseala excesiva, deficiente de memorie, tulburari de atentie si concentrare; -depresie, stres, ADHD, Parkinson si Alzheimer; -boli cardiovasculare: cardiopatie ischemica, arteriopatie obliteranta, accident vascular cerebral; -afectiuni hepatice: steatoza, fibroza, hepatita virala si alcoolica, ciroza, pancreatita cronica, litiaza biliara, ulcer gastric si duodenal; -afectiuni reumatice: artrita, artroza, sciatica, discopatie, spondilita, reumatism; -afectiuni dermatologice: psoriazis, eczeme; -mentine un tonus psihic ridicat. 

Compozitie Colina - intra in structura acetilcolinei, cel mai important neurotransmitator, care transmite emotii si stari comportamentale in creier. Organismul nu-si poate acoperi necesarul de colina din productia proprie, rezultata in urma proceselor metabolice si, de aceea, doza zilnica trebuie coml¬≠pletata prin alimentatie. 

Inozitolul - se gaseste in structura creierului uman, unde se depoziteaza in mari cantitati. In cazul persoanelor cu boala Alzheimer, lecitina si inozitolul ajuta la imbunatatirea memoriei. 

Acizii grasi nesaturati - sunt benefici pentru fortifierea structurii membranare a neuronilor. 

Mod de administrare 1 capsula pe zi. 

Mod de prezentare 60 capsule a 1200 mg.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.